News

Opryskiwacze Biardzki z hydrauliczną belką
Przez
rafnow199, w Opryskiwacze
-
Podobna zawartość
-
Przez Kamil1025
Witam. Niedawno kupiłem opryskiwacz Pilmet Europa 2518 z roku 2006.
Opryskiwacz ten posiada komputer BRAVO 300. I mam problem ponieważ nie mam końcówek do rozlewania nawozów płynnych. I potrzebuje pomocy jakie końcówki kupić żeby dało się je skonfigurować z komputerem. Chodzi mi o to że na komputerze wybiera się rodzaj końcówek i nie wiem na jakie ustawić do dysz które kupię. Proszę o pomoc
-
Przez mieszko12k
Witam. Chciałbym pomalować zbiornik opryskiwacza. Zbiornik wykonany jest z włókna szklanego. Myślałem żeby go zmatowić odtłuścić i pomalować farbą wilckens. Może ktoś podpowie jak to zrobić żeby było dobrze? Jakiej farby użyć? Czy trzeba nanosić podkład?
-
Przez Farmer79wlkp
Szukam opinii o opryskiwaczach producentów wymienionych w tytule. Interesuje mnie opryskiwacz ciągany 1500-2000litrów z belką 15m. Raczej są bardzo podobne do siebie i z tą samą belką produkowane w okolicach Góry Rawicza. Wiadomo że są składane w "stodole" ale trochę z tego co wnioskuję jest ich już sporo na rynku. Jak sprawdza się w nich belka opryskowa?
-
Przez yacenty
hej, potrzebuje zakodowac przepływomierz hardi w nawigacji trimble. gdzie znajdę ilość impulsów na litr jakie generuje? ktoś może ma i może odczytać że sterownika?
-
Przez Vril
Witam
Chciałbym Was poinformować że już zaczeli wypłacać dopłaty -ja wczoraj dostałem
Kasa na koncie więc postanowiłem ją zainwestować w opryskiwacz i tu prośba do Was o poradę który wybrać .
Założenie jest takie że opryskiwacz ma mieć zbiornik 1500-1600 l i belke 15m pracować na powierzchni 60 ha x średnio 4opryski na ha daje nam
240 ha rocznie.
Znalazłem takie oferty:
Krukowiak -Apollo wesja standart ok. 33000 brutto
Pilmet wersja -1600 + pełna hydrałlika i elektryka zaworów ok.54000 brutto
Bury Pelikan FUll wypas (pełna hydrałlika i elektryka zaworów ) ok.44000 brutto
Dodam że jestem na vacie więc sobie go odlicze.
Proszę Was o porade bo mam mętlik w głowie i nie chcę kupić bubla
nikt nic nie poradzi ?
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.