News
MateuszSzklarz

Pompa po regeneracji nie odpala ciągnik?

Polecane posty

Pompa po regeneracji nie odpala ciągnik?

 

 

 

Renault mwm 4 cylindrowy 266 TD. 

Problem z odpaleniem. Pompa po regeneracji????


MM.SZSZ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mariuszd93    495

O  co właściwie  pytasz? kto ma  to  wiedziec  czy pompa  jest po regeneracji  ? 


;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

AlaCapone    5009

Czy już odpala? Co zauważyłeś? Napisz co, jak, kiedy, gdzie? Ustawiałeś na znaki?


"Nie dyskutuj z głupszym, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona swoim doświadczeniem!" - ciągle muszę o tym pamiętać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez mixxion_agro
      witam. mam taki problem ze gdy zapale ciagnik i chce podniesc tura to musze czekac az sie rozgrzeje. gdzy sie pokreci kierownica przestaje podnosci a gdy sie doda gazu wtedy podnosi wspomaganie czasami sie zacina. wymienilem filtry i oleje i nic. pompa ma sile gdzyz podnosi normalnie bele. Co to może być?
    • Przez kar0711
      Mam problem z rozdzielaczem zewnętrznym bo po podaniu ciśnienia na hydraulikę zewnętrzną to obficie cieknie olej tą zaznaczoną śrubą na foto. Uszczelniacze pomiędzy sekcjami były wymienione a majster twierdzi, że musi być pęknięta jakaś sekcja. Pytanie która???? 

    • Przez Marecki112
      Witam może ktoś już kiedyś wyciągał ten tlok w srodku podnosnika z tuleja czy to normalne że wierzchnia cześć tłoka jest zalana olejem tak powinno być ?
    • Przez Mateuszpaluch21
      Witam
      Mam taki problem w moim aresie a mianowicie po nasmarowaniu łożyska półosi pojawił się wyciek. Co mogło się stać przed smarowaniem było wszystko w porządku?
    • Przez radoslaworzel
      Witam, chciałbym zadać pytanie jak w temacie mianowicie w w/w ciągnik na szosowych biegach( na terenowych pewnie też tylko aż tak nie słychać) strasznie gwizdże wyje jak jadę szybciej, ustaje tylko przy zjeździe że zgory bądź bez obciążenia po równym. Wiem że temat był poruszany może to jakaś przypadłość tych ciągników ale nie padły jakieś konkretne rozwiązania. Na pewno nie powinno tak być gdyż dźwięk jest bardzo głośny. WOM też nie ma znaczenia czy jest załączony czy nie. Z góry dziękuję za info. 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj