Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 godzin temu, piotreku1 napisał:

Nowy model rodziny według PiS  :  ksiądz - 16latka -dziecko  

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

twój nie ? pukać sobie 16 wieku 40 lat to chyba coś z tobą nie tak, lgbt ?

Przecież to ty zacząłeś z lgbt a ne on. Ksiądz z 16 latką to jest wg ciebie normalne ? A może jest ok jak ten ksiądz nazywa się Szydło?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał:

Przecież to ty zacząłeś z lgbt a ne on. Ksiądz z 16 latką to jest wg ciebie normalne ? A może jest ok jak ten ksiądz nazywa się Szydło?

ksiądz nie ale jak by księża mogli by mieć zony jako mężczyzna z kobietą tak  

model lgbt to 2 te same plucie jak by ciebie myślenie przerosło 

@Ulman

Dlaczego PiS zbliża się do poziomu 50 proc. poparcia? Między innymi dlatego, że "elity" które wspierają opozycję (i - co istotne - są z nią utożsamiane) żyją we własnej bańce lęków i urojeń, którymi dzielą się publicznie. Dzielą ludzi na "lud pisowski" i lepszą, mądrzejszą resztę społeczeństwa, przy okazji obrażając tych pierwszych.

uniwersytet Jagieloński 

Edytowane przez Roman176
  • Thanks 1
Opublikowano

ty a korwin to ile ma mlodsza zone i to chyba  numer 4 ???  poczul wole boza i tyle 😛, tylko mogl przestrzegaz zasad bh i stoswac odziez ochronnaB|, jesli chec byla z obydwu stron to nie widze problemu- kaplanstwo go przeroslo,do tego przeklenstwo nazwiska, mnostwo ksiezy ma takie problemy a tylko o nim trabia...

dopiero beda jaja jak swiezo sprowadzeni z afryki klerycy zostana ksiezmi w polskich parafiach- bo w polskich seminariach wiatr hula, po 1 roku polowa odchodzi z seminarium, sa roczniki na ktorych jest jeden alumn- kurna,sex to potega😛,

na szczescie to dziewczyna -a jakby sie okazalo ze chlopak ??? co wtedy by sie dzialo  na prawicy.

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

A gdzie napisał że to jego model rodziny?

a gdzie jest napisane ze pisu ?

2 minuty temu, Ulman napisał:

Ja wszystko rozumiem oprócz tego skąd się tu Romanowi pojawiło lgbt

ulman dzieli nas chyba przepaść wiekowa 

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał:

ty a korwin to ile ma mlodsza zone i to chyba  numer 4 ???  poczul wole boza i tyle 😛, tylko mogl przestrzegaz zasad bh i stoswac odziez ochronnaB|, jesli chec byla z obydwu stron to nie widze problemu- kaplanstwo go przeroslo,do tego przeklenstwo nazwiska, mnostwo ksiezy ma takie problemy a tylko o nim trabia...

dopiero beda jaja jak swiezo sprowadzeni z afryki klerycy zostana ksiezmi w polskich parafiach- bo w polskich seminariach wiatr hula, po 1 roku polowa odchodzi z seminarium, sa roczniki na ktorych jest jeden alumn- kurna,sex to potega😛,

na szczescie to dziewczyna -a jakby sie okazalo ze chlopak ??? co wtedy by sie dzialo  na prawicy.

To po parafiach kolorowych dzieci przybędzie. Zawsze to w procesji jakieś urozmaicenie.🤣

No cóż, jak to mawiał mój dowódca kompani zez ZMECHU. " Zanim włożysz , załóż.  Zanim dotkniesz, pomyśl". 😂

Opublikowano (edytowane)
Dnia 16.10.2019 o 21:30, Roman176 napisał:

twój nie ? pukać sobie 16 wieku 40 lat to chyba coś z tobą nie tak, lgbt 

😄  .Czy Ty umiesz czytać? Nic dziwnego że najwięcej idiomów jest wśród wyborców PiS  😄 Dla twojej informacji mam żonę i dwójkę dzieci  A pukać to mogę twoim pustym łbem o ścianę !

Edytowane przez piotreku1
Opublikowano (edytowane)

lgbt to róznego rodzaju także dewiacje seksualne , a temat odnosił sie do 16 letniej dziewczyny i goscia lat 40 czy to normalne ? według mie nie normalne , w holandi do lgbt należy grupa pedofili .                     https://www.tvp.info/44883358/do-szkoly-przychodzimy-w-spodniczkach-chlopcy-rowniez-rodzice-pytaja-o-co-chodzi       

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Ulman napisał:

Skoro dziadek z wermachtu ma tak duże znaczenie to czy ksiądz i syn pani premier z małolatą w ciąży nie ma?

Ło tak ło? A nic w TVN nie słyszałem. To prawda? No co? Czyli zdrowy i bez zboczeń. 😁

Opublikowano

Na wszelki wypadek ksiądz ch*ja nosi 😊... No to widocznie się przydał 😊

Opublikowano (edytowane)

no popatrzcie jakie prorocze przysłowie - "wyszło szydło z worka"

w przypadku tych spódniczek "totalnych" to albo nauczyciel/ka szkocki fundamentalista narodowy albo koniecznie skierować na profesjonalne badanie psychologiczno seksuologiczne czy przypadkiem nie osobnik o ukrytych skłonnościach pedofilskich. (tak ta sprawa może być poważniejsza niż się wydaje)
Gdyby LGBT było zabronione to wszystkich .... albo nie będę kończył tej myśli

nie mam czasu na więcej spostrzeżeń ale parę się uzbierało, może później

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

oj tam, celibat i potencjalne podłoża psychologiczno .... świadomego wyboru w czasach gdy naukowo udowodniono że .... i tu długa lista.

no nie mam czasu i już :) 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

jarecki - a jakież to dewiacje: a) w lgbt, b) że chłop z kobitą? Wg prawa kanonicznego 15 lat mężczyzna i 12 lat kobieta to już w zasadzie nie dzieci. No i fizycznie 16 lat to już się gówniarze w seks bawią. Fizycznie zresztą dziewczyny w tym wieku... no można się pomylić. Patrząc na rozwój umysłu to byś musiał zmienić prawo z 15 na 22 gdzieś lata. Krew nie woda jednak.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

nieraz 16 lat ma wieksze doswiadczenie jak nie jedne mężatki , ale ja bardziej o wieku 16 lat i goscia lat 40 można by i na odwrót chłopak lat 16 a kobieta 40 . I tu sie pojawia mowa nienawisci ponieważ mówienie czy pisanie o zachowaniach lgbt = wykluczenie srodowiskowe   ,                 chyba we francji grozi wiezienie za negatywne wypowiedzi na temat aborcji , i czy lepiej spierać sie na argumenty , czy zakazać mówić . Osobiscie nic przeciw nie mam , ale marsze lub pochody czemuś mają służyć ,  marsz niepodległosci też nie jest zwykły a ma służyć i propagować   ,,patriotyzm ''

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

W założeniach miał propagować patriotyzm, dumę narodową, pokazywać iż jesteśmy wdzięczni i pamiętamy o tych co nam wolność wywalczyli, a i życie czasem oddali.
A jak jest jak jest i każdy to widzi. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v