Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pis podzielil się kasa z najbiedniejszymi lecz wielu obietnic nie spelnil.min powolanie narodowe inspekcji jakości zywnosci, raport nik o zywnosci został przemilczany wynika z niego ze zywnosc sprzedawana w sklepach jest smieciowa z duza iloscia chemii i azotanow i antybiotykow  w miesie;nic z tym nie robia a markety bija gruba kase pietruszka u rolnika kosztuje 1,5 zl a w marketach teraz zrobili promocje z 6 zl na 5 zl glosuje na konfederacje wszyscy inni już byli przy korycie

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Ywa napisał:

Co mi się przypomniało znajoma sprzed kilku lat.....jej dzieci nieustannie chore, zakatarzone i na antybiotykach....w końcu wymusiła od  lekarza odrobaczanie (cykliczne) całej rodziny i  święcie przkonana, że to pomogło...

Sama zobacz jakie było lecznictwo za PO, nastało PiS i rodzina zdrowa.   :P

3 minuty temu, pacifiko napisał:

pis podzielil się kasa z najbiedniejszymi lecz wielu obietnic nie spelnil.min powolanie narodowe inspekcji jakości zywnosci, raport nik o zywnosci został przemilczany wynika z niego ze zywnosc sprzedawana w sklepach jest smieciowa z duza iloscia chemii i azotanow i antybiotykow  w miesie;nic z tym nie robia a markety bija gruba kase pietruszka u rolnika kosztuje 1,5 zl a w marketach teraz zrobili promocje z 6 zl na 5 zl glosuje na konfederacje wszyscy inni już byli przy korycie

A cóż to za twór ta konfederacja, to jacyś tęczowi?  :D

Ty nie fikaj że PiS coś tam nie zrobiło dla żywności, PO wcale nie ukrywało że polski rolnik im nie potrzebny, żywność się zaimportuje, nie ważne jakiej jakości.

Opublikowano

gienio - kiedy ona w ten deseń szła? Pacifiko - reprezentujesz taki sam nastrój jak Niemcy w 1933. U nas to idzie stopniowo - najpierw PIS przybrał barwy narodowców i obiecał socjal następnie rozpoczął podporządkowywanie linii władzy a teraz już tylko narodowcy w konfederacji z lekko anarchistycznymi formułami lub inaczej wolnościowcami. To dość niebezpieczny kierunek moim zdaniem.. Ale się zobaxzy się.

Opublikowano (edytowane)

teraz się przejedż miruś to wygląda jak po przejściu wichury. budują s19

8c6a0532dce6029fgen.jpg

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

domy, działki przejęli a kasy jeszcze nie zapłacili ludziom

8ab2b236f414150e950294589bbb.jpeg

Edytowane przez racyl
Opublikowano

agent tomek wzial wiecej -taki chichot losu...wczoraj byl o tym reportaz u jaworowicz ,ale o agencie ani slowka

https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/agent-tomek-ma-oddac-8-mln-zl-aa-QnEJ-FEL2-8DrJ.html

juz wiem kto bedzie najbardziej plakal po morawieckim seniorze.... smiertelnie chory a pchal sie dalej do polityki, taki fuks ze umarl w ostatnim dniu w ktorym pis moglo zmienic kandydata na senatora..

https://natemat.pl/269085,kornel-morawiecki-nie-zaplacil-za-remont-biura-partii-sprawe-wyjasni-sad

zona raczej nie bedzie...

https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/morawiecki-wyznaje-mam-zone-zyje-z-inna-kobieta-aa-jjgp-f5Kk-wh5h.html

pare lat minelo i juz nie pamietacie ??????????

Opublikowano

@jacus jednak czasami to aż gadzina z Ciebie . Gość jeszcze dobrze nie ostygł po śmierci , a Ty już tańczysz na jego grobie . Wydawało mi się że jednak masz trochę wyczucia .

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Racyl - jesteś agitator... Wmawiałeś Ulmanowi posadę trola a tym czasem...

klaudia-profejsja.jpg

Opublikowano

racyl-zacznij od siebie i wtedy innymi nie bedziesz sie przejmowal i bez ciebie pisdiotow nie brakuje...

to nic -

najwiekszy jego blad zyciowy to przyjecie do solidarnosci walczacej takiego studenta z wroclawia- jak on sie nazywal  ?? ja wiem a wy sobie poszukajcie B|

zetorki- jak to skomentujesz ze umarl nic nie znaczacy posel a w kurwizji pelna celebra,wydania specjalne ,kondukt idzie miastem a kto facetowi zaplaci za wykonana prace-co jest prawdziwym swinstwem pisanie prawdy o zmarlym czy swinstwa ktore zrobil, zostawil  w 81 r zone i dzieci dla kochanek- wzor polaka ????? 

po trupach do celu- wlasnie trup morawieckiego jest dla pis-u narzedziem do agitacji politycznej.

Opublikowano

Wiesz . Nie znam zbyt historii Jego życia . Jednak odczekał bym jakiś czas , żeby się czepiać . No ale to tylko moje przemyślenia . Nie mi Ciebie uczyć . No ale jakiś niesmak poczułem i napisałem co myślę .

Opublikowano

wlasnie na takiej niewiedzy bazuja media narodowe😛, inne zreszta tez.. ja tez czuje niesmak jak wychwalaja w celach politycznych osoby ktore na to nie zasluguja- to moje zdanie ,kazdy moze miec inne.. ciekawe jak go wspomina kolega z sw- schetyna ???

https://www.chamsko.pl/poczekalnia/1

zmarlemu to na pewno wisi i powiewa co o nim mysla inni, mi chodzi o pewne zaklamanie i  falszywa moralnosc w przedstawianiu tych zmarlych ktorzy akurat popieraja dojna zmiane w zamian za synekury, a tlumaczenia glosowania poslanki zwiercan- taka dziwna moralnosc ... jak wiekszosc rewolucjonistow w zyciu sie pogubil ....

wiekszosc ludzi o ktorych ucza na historii nie odbiegala od tego wzorca, gdyby przedstawic prawdziwe zyciorysy "bohaterow narodowych " to niezla kronika kryminalna by powstala

Opublikowano

chyba nie myslisz ze o mnie beda w telewizji robili klamliwe programy i falszywie chwalili ???? nikt nie jest swiety-ja tez nie, ale nie udaje milego i fajnego goscia tylko wale wam prawda po oczach...

chcial dobrze dla polski-moze i chcial, wedlug wlasnego rozeznania robil dobrze, -dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane... ja tez chce dobrze dla was i przypominam wam prawdziwa historie a nie polityke historyczna jak kurwizja i pzpr+.

nie chodzi tu o samego morawieckiego-niech mu ziemia lekka bedzie- ale o sposob pokazywania jego postaci- w tle jego syna- w duzej mierze jednostronny  i przesadzony wplyw na los polski.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

a kto facetowi zaplaci za wykonana prace-co jest prawdziwym swinstwem pisanie prawdy o zmarlym czy swinstwa ktore zrobil, zostawil  w 81 r zone i dzieci dla kochanek- wzor polaka ????? 

jacuś tak cie martwi kto zapłaci przecież tusk dawał merker za free i nic ci nie przeszkadzało jakieś ochłapy ?

1 godzinę temu, jacus napisał:

racyl-zacznij od siebie i wtedy innymi nie bedziesz sie przejmowal i bez ciebie pisdiotow nie brakuje...

to nic -

najwiekszy jego blad zyciowy to przyjecie do solidarnosci walczacej takiego studenta z wroclawia- jak on sie nazywal  ?? ja wiem a wy sobie poszukajcie B|

zetorki- jak to skomentujesz ze umarl nic nie znaczacy posel a w kurwizji pelna celebra,wydania specjalne ,kondukt idzie miastem a kto facetowi zaplaci za wykonana prace-co jest prawdziwym swinstwem pisanie prawdy o zmarlym czy swinstwa ktore zrobil, zostawil  w 81 r zone i dzieci dla kochanek- wzor polaka ????? 

po trupach do celu- wlasnie trup morawieckiego jest dla pis-u narzedziem do agitacji politycznej.

0_1_96914_Bohater_przez_drinos.jpg

6 minut temu, jacus napisał:

chyba nie myslisz ze o mnie beda w telewizji robili klamliwe programy i falszywie chwalili ???? nikt nie jest swiety-ja tez nie, ale nie udaje milego i fajnego goscia tylko wale wam prawda po oczach...

chcial dobrze dla polski-moze i chcial, wedlug wlasnego rozeznania robil dobrze, -dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane... ja tez chce dobrze dla was i przypominam wam prawdziwa historie a nie polityke historyczna jak kurwizja i pzpr+.

nie chodzi tu o samego morawieckiego-niech mu ziemia lekka bedzie- ale o sposob pokazywania jego postaci- w tle jego syna- w duzej mierze jednostronny  i przesadzony wplyw na los polski.

0_1_96922_A_wy_co_widzicie_przez_Malkaza

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v