-
Podobna zawartość
-
Przez FENDTFARMER309LSA
Witam,
Czy mógłby mnie ktoś poinstruować jak się włącza beczkę itp. ?
Tzn,
1.Właczyc walek czy pompe itp. ?
Gdzie jakie wajchy pociagac ?
Czy moglby ktos to pokazac na fotkach ?
Np.gdzie wlaczyc zasysanie itp ? Pierwsze podlaczamy waz pozniej otwiramy komeri wlaczamy zasysanie ? I jak przy rozlewaniu ?
Pozdrawiam
-
Przez PanJanusz
Witam, znalazłem ciekawą ofertę na stronie http://szamba-betonowe.org/ . Firma w swojej ofercie ma szamba betonowe, zbiorniki na deszczówkę i gnojowicę. Transport i montaż w całej Polsce. Komplet dokumentów w tym certyfikat i pisemna gwarancja na 5 lat. Zbiorniki o pojemności od 2 do 20 m3 z gotowym otworem na rurę i instrukcją prawidłowego wykopu. Kontakt e-mail kontakt@abc-szambabetonowe.pl Tel:515 360 795
-
Przez Arek84
Witam, tak jak w temacie we czwartek dostałem zawiadomienie z sądu zamiejscowego który zajmuje sie księgami wieczystymi o zmianie powierzchni działki z 1 ha 1984 m2 na 1 ha 1440 m2. Co w takiej sytuacji robić? dodam ze działka była mierzona przez arimr we wrześniu 2016 a w marcu 2017 miałem info że będzie mierzyła gmina i widać te 550m2 namierzyli mniej...Co w takiej sytuacji robić gdy się nie zgadzam z tym miał ktos. podobny przypadek??
-
Przez Gość
Witam.
Szukam jakiegoś nowego ciągnika bez CR i DPF czy któraś marka produkuje takie ciągniki pomijając ciągniki typu Prona i Belarusa oraz ciągnik który nie jest wyposażony w bezstopniową skrzynię biegów.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Neptun z413 Famarol
Wóz & Mtz 82