Claas Dominator 98sl-Nie działa Bordinformator
Przez
Daniel1546, w Inne kombajny
-
Podobna zawartość
-
Przez b2yqjtg25x
Witam . Prosiłbym o opinie użytkowników kombajnu sampo 600 przymierzam się do zakupu i chciałbym wiedzieć na co zwrócić uwagę. Jak jest z omłotem kłosów skoro kłosy nie wracają z powrotem do młocarni.
-
Przez Turbina
Witam wszystkich,koledzy spotkał się ktoś z kombajnem duńskiej firmy DRONINGDORK?????????????
Piszcie co wiecie o tych maszynach,jak się sprawują no i czy da do tego części,pozdrawiam.........
-
Przez Bartek15_ursus
Mam pytanie będę kupował claasa dominatora 98sl i wszystko pięknie wiem ale jedna ze z nie daje mi spokoju czy przy zmianie biegów trzeba wciskać sprzęgło czy w ogóle one jest czy po prostu się zatrzymujesz i zamieniasz bieg? Proszę o jak najszybszą odpowiedź
-
Przez Leobone
Mam problem, mianowicie brak wskazania na wyswietlaczu prędkości obrotowych silnika, rotora oraz wentylatora. Czy winny może być sam moduł? (Taki jak na zdjęciu).Czy może coś innego. Może ktoś miał podobny problem w swoim kombajnie…
-
Przez waldek76
Witam,
Jak w temacie, Może ktoś rozbierał i doradzi jak zdjąć go z osi, za złączem obrotowym węża doprowadzającego olej jest śruba ?? na 50 klucz i ani drgnie nie wiem w która dokładnie stronę kręcić nie chciałbym niczego zepsuć. Do wymiany mam łożyska na tym wale są tam 2 sztuki 6307 2rs .
-