-
Podobna zawartość
-
Przez pawel_mk
Witam, jak w temacie, nabyłem lexiona 750 i potrzebuję informacji, jak przezbroić kombajn do kukurydzy?
Standardowo wymiana segmentów klepiska, czy trzeba coś zmieniać na rotorach?
-
Przez krzysiek522
Witam kolegów, przymierzam się do kupna lexiona 440 lub 450, pytanie do kolegów użytkowników tych maszyn na co patrzeć szczególnie przy zakupie, jakie są ich wady oraz co najbardziej się psuje żeby uniknąć przestoju w żniwa. Ibo czy Cebis? Wchodzą w grę tylko 6 klawiszowe stąd te modele napisałem ale chętnie posłucham o wszystkich modelach tej serii. Pozdro
-
Przez Lukas85
Koledzy czy ktoś może po podpowiedzieć w lexionie 405 w dźwigni do sterowania hydrostatem, właściwie dżojstikiem od dołu jest mały zielony przycisk którego opisu nigdzie nie znalazłem. Ktoś mi podpowie do czego on jest ? Druga sprawa w położeniu zerowym kombajn delikatnie toczy się do przodu, może ktoś miał taki przypadek i regulował linkę od niego ?
-
Przez Rolnik2115
Witam tak jak w temacie w ciągu 3 żniw 4 razy poleciał gruby pas młocarni. Co może być przyczyną się jego rwania? W załączniku rozerwany częściowo pas. Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez Maciej99
Witam posiadam lexiona 460 z 95 roku I mam pytanie ? Co to jest? domlacanie lewe. gdzie można znaleźć od tego czujnik , ponieważ pokazuje mi błąd: przerwanie na lewym czujniku domłacania
-