Problem z turbiną w New Holland T5
Przez
Toudi65, w New Holland
-
Podobna zawartość
-
Przez marj01234
witam mam problem z new holland ts 100,2001rok. brak mocy pod górkę nawet jak jadę samym ciągnikiem. poprostu traci moc i trzeba redukować do 6. nie kopci może ktoś miał taki przypadek??? co należy sprawdzić??? dodam ze dopiero go mam 3miesiące i narazie nie mogłem go sprawdzić oprócz pracy z turem i łyżką 2metry, było wszystko ok
-
Przez no1NEWHOLLANDno1
Czesc
Czy macie jakie kolwiek problemy ze swoimi maszynkami?
Moim najwiekszym problemem jest dealer ;/ AGROS-Wrońscy..
3tyg mi przywoza przewod do hamulcow,mimo ze 2razy byli i zly przywiezli..naprawde szlak mnie trafia..
-
Przez Sasiorek
Witam
Wyskoczył mi błąd "2061" i ikona słoneczko traktor jeździ. Pacjent NH TL100a . Jaka może być przyczyna??
Pozdrawiam
-
Przez andkus
Witam serdecznie , Po odpaleniu w NH TL100 A zapala się kontrolka pomarańczowa z wykrzykiem i trybik z kodem2054. Ogólnie pojawił się problem z rewersem. Nie chce jechać do tyłu. Po włączeniu rewersu na zimny ciągniku traktor potrafi zgasnąć. Po zagrzaniu słyszalny opór ale nie gaśnie. Miał ktoś może taki przypadek i coś podpowie. Z góry dzięki
-
Przez Tomek490
witam
mam problem z NH ts135a nie włącza się przedni napęd, po odpaleniu silnika gaśnie kontrolka od napędu i nie mozna go włączyć, przy naciśnięciu pedału hamulca tez się nie włącza, moze ktoś podpowie co to moze być za przyczyna
-