jakie środki do mycia maszyn???
Przez
czajus, w Inne maszyny
-
Podobna zawartość
-
Przez bortys2001
Czy ktoś ma, widział. 12tys plus z wibrisitami drugie tyle.Potrzebuje do facelii, nostrzyka i gryki. A jeżeli by wyczyściła chaber to już byłoby super. A może inne firmy w tych pieniądzach niż alistan
-
Przez michalek
Witam,
Przymierzam się do zakupu zamiatarki, jaką możecie mi polecić abym potem nie pluł sobie w brodę że mogłem inną kupić.
-
Przez Sebastian_
Witam potrzebuje kompresora do malowania , odkręcania kół. Najlepiej butla około 200l i ciśnienie około 8 barów. Co polecicie do kwoty 2000zł ?
-
Przez BoTak
Witam, mam problem ponieważ w moim wycinaku (jest on już dość stary) wyrobiły się noże przez co podczas wycinania kiszonki nie docina mi do końca chce je zmienić więc szukałem na internecie noży i były tam zęby typu 21x22 cm a ja potrzebuje listwy takich noży jak na zdjęciu, niestety nie mogę znaleść takiej listwy są jedne za duże a inne za małe, może ktoś miał lub ma taki wycinak i zmieniał noże? Wymiary szerokość całkowita listy 145cm wysokość 20cm ale bym potrzebował więcej aby docinało do końca tak z 25cm długość noża 10cm 12noży i zostaje 25cm na boki. Zaznacze, że gdy są na internecie noże 21x22cm boczne są po 16cm a środkowe 21cm i tutaj się nic nie kalkuluje :(
-