Skocz do zawartości
SzymonZetor

Zetor 5211 nie działają kierunkowskazy przy przyczepie

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Zetor
SzymonZetor    0

Witam potrzebuję Waszej pomocy....

 

Na gnieździe nie ma prądu na dwóch przewodach od kierunkowskazów na pozostałych przewodach prąd jest. Dodam, że kierunkowskazy przy ciągniku działają, i wszystkie bezpieczniki są dobre. Co by to mogło być?? Zetor 5211

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mariuszd93    489

Proste ... coś  się  zepsuło  :P

Zamiast  zakładac  bzdurne tematy  , szukaj dokąd idą te przewody  i  znajdziesz przyczynę


;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
withanight    919

Szukaj puszki łączącej instalacje tylnych świateł, w 360 jest np pod siedzeniem. I idź po kablu od gniazda do tej puszki bo tam jest gdzieś problem.


Take me Away !...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

zibi40    0

z lewej strony pod kierownicą, a nad pedałem sprzęgła(zdejmij pokrywę) są kostki, jedna jest bodajże na 4 może 6 bagnetów z której wychodzi przewód na gniazdo z tyłu ciągnika, wiem bo szukałem latem, ponieważ kierunki działały przemiennie lewo prawo ciągnik z przyczepą i trzeba było zamienić przewody, uważam, że musisz szukać właśnie na dojściu między bezpiecznikiem, a gniazdem, sądzę, że wypiął się przewód na tejże kostce, przewody wchodzą pod kierownicę z prawej strony od strony pedału hamulca, jak polecisz po przewodzie to na pewno trafisz na kostkę

myślę, że wskazówka dość wyczerpująca                                                                               powodzenia

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez deyu
      Jak sprawdzic elektromagnes przy rozruszniku zetor 5211 bo tylko słychac takie cykanie
    • Przez Majjdann
      Cześć mam problem niemam wogle nawiewu w moim Zetorku ani zimnego ani ciepłego sprawdzałem bezpieczniki są wporządku podpięte jest wszystko. Co może być przyczyną spalona nagrzewnica albo dmuchawa czy może to być coś innego prosze o pomoc .
    • Przez bartekm66
      witam
      mam problem z obrotomierzem - licznikiem motogodzin w moim zetorze 7045
      otóż obroty wskazuje normalnie ale motogodziny to różnie czsami potrafi "zaciąc się"i nie pracowac przez 10 i wiecej godzin a czasami kręci jak szalony
      czy jest to wina samego licznika czy tez może pradniczki przy silniku
      miał ktos taki przypadek ???
    • Przez grazia80
      Witam 
      Mam problem z manometrem powietrza,mianowicie po włączeniu stacyjki pokazuje cały czas 0,6 bara co może być przyczyną ,podejrzewam czujnik na butli czy jest możliwość sprawdzenia go np omomierzem.Dodam że uw czujnik ma u mnie jedno wyjście
    • Przez jacek1994
      Witam,
      mam problem z obrotomierzem mianowicie pewnego dnia po prostu przestał działać. Nie pokazuje ani obrotów ani nie liczy mth. Może ktoś wie jak to rozwiązać? 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.