ciągnik renault 133.14 przeciek pompy wtryskowej
Przez
KrzysztofLewandowski, w Renault
-
Podobna zawartość
-
Przez ziutek92
Witam panowie zacząłem rozbiórkę swojej areski i zatrzymałem się w tym miejscu i nie wiem co zrobić proszę o pomoc z góry dziękuje
-
Przez Kukułka
Witam, mam problem z ciągnikiem ares 620 rz mianowicie jak ruszam do przodu na jakimś niskim biegu występuje szarpanie, na wyższych jest ok. Przy cofaniu problem nie występuje. Biegi, półbiegi wszystko wchodzi bardzo dobrze. Gdzie szukać przyczyny?
-
Przez mario17_1989
Witam!! mam maly problem z ogrzewaniem,mianowicie nie dziala mi wentylator.
Do tej pory sprawdzone bezpieczniki i nic.Kumpel cos mowil o jakis przekaznikach,ze to one sa uszkodzone.Przed demontazem wszystkiego chcialem sie zapytac gdzie one sie znajduja.I czy faktycznie za brak nawiewu one sa odpowiedzialne. Nawiewu nie mialem mozliwosci przetestowac bo zawsze obywalo sie bez i bylo ok,ale teraz przy niskich temp w dwie osoby to szyby zaraz sa zaszronione.Z gory dzieki za pomoc.
-
Przez idzkos
Witam mam problem z grzejącym sie olejem w skrzyni, pompa staje sie gorąca aż parzy przewody tez sa gorące. zauwarzyłem ze elektrozawor od przedniego napedu strasznie syczy dzis go wyjełem i nie było widac po wyglądzie ze cos z nim nie tak, wyjełem tylko na chwile bo zaczął leciec olej i chyba trzeba spuszczac cały. Po rozgrzaniu oleju słabo podnosi. w przewodach co ida do chamulcow po dotknieciu czuc duze cosnienie w nich, to normalne?
-
Przez Mateuszpaluch21
Mam taki problem z moim Aresem 556rz a mianowicie gdy po zapaleniu ciągnika przełączę rewers do przodu to mrugnie kontrolka od ciśnienia skrzyni. Do tyłu nic się nie zaświeca. Mrugnie również gdy włącza się blokadę. Sytuacja ma miejsce tylko po zapaleniu ciągnika i pierwszym użyciu rewersu do przodu później wszystko działa
-