News
-
Podobna zawartość
-
Przez Zet7211MF6140
Witam
Chciałbym się zapytać zrobić aby ładowacz więcej kg podnosił. Niby powinien ok 1t dźwigać a 650kg max teraz podnosi. Ładowacz jest zamontowany na Zetorze 7211. Sprawdzałem ciśnienie na wyjściach hydraulicznych i ma odpowiednie. Co może być nie tak?
-
Przez pablo312
Witam. Posiadam goliata czy podejdzie do niego łyżka podbierna z mocowaniami i tłokiem od Trolla 350?
Proszę o odpowiedzi.
Czym się rożni Goliat od Trolla rożnice w wymiarach i budowie?
-
Przez Dariusz1972
Mam problemy z ciągnikiem John Deere 1640 a dokładnie z podnośnikiem i turem przy podnoszeniu tur i podnośnik drży.Wymieniłem pompę wewnętrzną skrzyni, pierścienie, tuleje i podkładki dystansowe koszyka półbiegów , wszystkie oringi , uszczelki gumowe, uszczelki tłoka podnośnika.Po remoncie nic się nie zmieniło.Ciśnienie w pokrywie skrzyni wynosi 9.5 atmosfery.
Jeżeli ktoś wie co może być powodem usterki będę wdzięczny za wskazówki.
-
Przez Darius2000
Witam, mamy pewien problem ponieważ ostatnio sprzedaliśmy ciągnik agrolux75 a dziś zakupiliśmy Agroluxa 320. Mam problem z zakwalifikowaniem przedniego tuza, na obecnym ciągniku mam 920mm po zewnątrz ramion. W poprzednim było to 780mm. Nie wiem teraz co robić ponieważ maszyny nie pasują do ciagnika (jest to tylko pług do śniegu i spych do ziemi oraz obciążnik). Przerabiać tuz czy też maszyny? Jakie wymiary powinien mieć tuz bo już zgłupiałem.