-
Podobna zawartość
-
Przez vizarish
Dzień dobry. Czy po włączeniu świateł mijania powinna się palić kontrolka w Ceresie 345x? Nie ważne, czy włączę długie czy krótkie, kontrolka zawsze się pali. Wydaję mi się, że powinna się zapalać tylko po włączeniu długich, ale chcę się upewnić. Gdyby ktoś wiedział, z góry dzięki za odpowiedź.
-
Przez Krzysztoflewandowski36
witam posiadam renault 133.14 dzis po 3 godzinnej pracy olej w hydraulice stal sie bardzo goracy i przestal podnosic talerzowke i niema wspomagania..nawet jak olej ostygl tak zostalo ...dodam ze. olej nowy fuscha nowe filtry i pompa .co moze byc przyczyna?
-
Przez ocke22
Witam na jesieni kupiłem ciągnik Renault 155.54 z EHR. W czasie orania zauważyłem że na zimnym oleju podnośnik szybko podnosi i opuszcza a jak olej się zagrzeje podnosi i opuszcza dużo wolniej. Siła podnoszenia na ciepłym oleju i zimnym jest taka sama.
Przycisk żółty muszę trzymać wciśnięty i mocno przy gazować żeby pług się uniósł a do opuszczewnia muszę mocno przy gazować ponad 2000 obr. Na filmikach z YouTube widziałem że wystarczy tylko przycisk wcisnąć i puścić a podnośnik zmienia swoje położenie. Co z moim ehr jest nie tak?
Zdjęcie mojego ehr poniżej.
-
Przez Krzysztoflewandowski36
witam posiadam renault 133.14 i mam taki problem po godzinie pracy ciezko podnosi podnosnik i bardzo ciezko dziala wspomagania a pompa oleju bardzo goraca i wyje.wstawiona nowa pompa wszystkie filtry i olej
-
Przez vizarish
Dzień dobry. Może ktoś wie, gdzie mogę kupić części do szyberdachu do Ceresa 345x? Chodzi mi o uszczelkę od góry i plastikową osłonę pod spodem.
-