andrzej2110 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) A ktoś wie jak wygląda rejestracja samoróbki w np Niemczech albo Czechach?? Edytowane 23 Października 2015 przez andrzej2110
Karol445 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 No chyba śnisz że w Niemczech ktoś ci coś własnoręcznie zrobionego zarejestruje.
LukaszP Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 No właśnie nie śni. W Niemczech, Czechach i na Ukrainie to możliwe. Co do niemiec się nie orientowałem, w Czechach trzeba miec meldunek, a w przypadku Ukrainy po sprowadzeniu trzeba opłacic cło. Tylko w Polsce przepisy są po to by przeciętnego Kowalskiego ud...pic. Trzeba przeszukac fora ludzi, ktorzy budują kitcary ew repliki, bo gdzies to rejestrowac musza.
andrzej2110 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Ale w tych Czechach jest tak jak obecnie w Polsce czy tak jak było u nas kiedyś?? Ewentualnie jak to wygląda w innych krajach UE??
LukaszP Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Tak jak pisałem kolego prześledź fora odnosnie kitcarów, replik. Ja interesowałem sie tematem zaraz po wprowadzeniu tego idiotycznego przepisu, bo nie zdażyłem zarejestrowac swojej jednooski przed i mówiąc szczerze odpuściłem. W razie czego trza będzie weprzeć policmajstrom ze to rozrzutnik;).
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z paliwem w zbiorniczku do zasilania świecy płomieniowej R...
Zetor & Przyczepa