Jaki Ciągnik doTransportu
Przez
MARIO-MECALAC, w Jaki ciągnik wybrać ?
-
Podobna zawartość
-
Przez Wojtek026
Jakie traktorki polecacie jakiej firmy oraz jakiej mocy, może nie jest to traktor do pola ale na pewno w każdym gospodarstwie przydatny, mam już dość pchania kosiarki, a poza koszeniem można zawsze małą przyczepkę doczepić czy poodśnieżać, mój faworyt https://allegro.pl/oferta/traktor-ogrodowy-solo-al-ko-t15-95-6-hd-a-kosz310l-12246286516?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_ogrod_pla_ss&ev_adgr=ogrod&ev_campaign_id=15231253834&gclid=EAIaIQobChMIxtP3xKS2-AIVjgwGAB2SqQYLEAYYCSABEgLzgPD_BwE
czy polecacie coś innego czy warto brać V2 silnik, oraz jakie firmy,
-
Przez Dx90luberda
New holland ts115 jestem na kupnie czy macie może jakieś info na temat tego ciągnika? Pozdrawiam
-
Przez Nismo
Witam zaczynam poszukiwania traktora na 25ha w tym kilka hektarów rędzin.
Budżet jakim dysponuje to 60tys. Moc jaką powinien mieć to 90-100km. Najlepiej 4 cylindrowy silnik i jak najbardziej mechaniczny żeby był bez zbędnej elektroniki.
Mile widziany byłby przy nim tur i pneumatyka (choć o to może być ciężko).
Jaki ciągnik polecilibyscie mi?
-
Przez Ceres96
Witam stoję przed wyborom ciągnika na gospodarstwo, który w przyszłości współpracował by z przyczepa nie za duża przyczepa zbierająca. Co l3piej wybrać 6155m czy t7.165s? Cena przmawia na korzyść niebieskiego, wykonanie pod względem stylistycznym na korzyść zielonego
-
Przez Toktok
Witam
Czy kupię jakiś nowy traktorek do 60 tys z turem, przyczepką i kosiarką? Pracował będzie na ok 1h plantacji choinek w doniczkach i przy drobnych na działce.
-