Skocz do zawartości
UlizanyZetor7745

Massey Ferguson 8160 - Czujnik położenia ramion

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Nowak5425
      Witam, Mam problem z Mf 5425. Problem polega na tym że giną kontrolki. Po przekreceniu kluczyka na zapłon zaświecą się wszystkie kontrolki i zgasną czyli problem nie polega na żarówkach. Gdy włączę przedni napęd czy światła itp nie zaświeca się kontrolka Nie ma kontrolki również od biegów polowe/szosowe ostatnio zaginęła również kontrolka od półbiegu. W czym może być problem ?
    • Przez Scoti
      Witam mam problem ze skrzynia a mianowicie rozbierałem dekiel skrzyni bo troche ciekł uszczelniłem i złożyłem jak odpaliłem to biegi na zakresie B były na odwrót a na A dobrze czyli jak włączałem bieg do przodu na B to jechał do tyłu a jak R to do przodu co mogłem źle złożyć ? prosze o szybką pomoc dzieki
    • Przez uszol444
      Witam.od dłuższego czasu mamy problemy z mf A mianowicie były wymieniane przez ostatnie 2 lata dwie turbiny😑 bo brał pod koniec duże ilości oleju.cisnienia oleju niby jest w porządku.pali elegancko cały czas na zimnym czy ciepłym zima/lato.aby co czasami jak się go odpali to rzadko Ale się zdarza że zadymi,gdy się go odpali,wtedy jest gaszony i odpalony ponownie i zero dymka.🙄 wczoraj woził kukurydzę na kiszone cały dzień w transporcie i zjadł przez jakieś 10h 3/4l oleju.jaka może być faktyczna przyczyna bo wymiana turbiny co roku mija się z celem bycia tego ciągnika 🤔?
    • Przez harny666
      Witam,
      Mam ciągnik Massey Ferguson 699 i wystąpił mi w nim problem, podczas ruszania do przodu bez włączonego przedniego napędu po przejechaniu ok 0,5 m, blokują mi się przednie koła i nie da rady jechać, po włączeniu przedniego napędu koła się nie blokują ale strasznie charczy przedni napęd
       
    • Przez adrianurban
      Witam. Mam taki problem z moim Mf 3085 tzn ubywa mi płynu w chłodnicy. Oleju w silniku nie przybywa a po otwarciu korka nie widac bąbelków powietrza więc to chyba nie uszczelka, dodatkowo dodam że słabo grzeje nawet gdy silnik jest rozgrzany to z nawiewu leci tylko trochę ciepła. Dzis rano dolałem płynu tak aby żeberka były zakrtye a po poludniu po 2 godzinach pracy żeberka sa już odkryte. Bardzo prosze o pomoc
       
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.