Skocz do zawartości
KrzysztofMagaj

wypadnięta wskazówka od prędkościomierza c-360

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
c-360

Witam,

 

już od jakiegoś czasu w mojej c 360 wypadła wskazówka od prędkościomierza.I tu pyt jak odkręcić to kółko w którym siedzi prędkościomierz i wypadnięta wskazówka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zetorki12    4627

Trzeba pobawić się np. małym wkrętakiem i poodginać tą blaszkę przy szkiełku obrotomierza ,tylko nie od strony szkiełka tylko od dołu .


ZETOR TEAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez alek162
      Witam. Zamierzam kupić 4 takie halogeny: Link Chcę je zamontować w Ursusie C-360. Mam kilka pytań odnośnie instalacji:
      - Od czego poprowadzić zasilanie i jakiej grubości kablem?
      - Jak rozdzielić dalej, żeby świeciły po dwa?
      - Jakie bezpieczniki dać?
      - Jakiej grubości kable powinny iść po rozdzieleniu?
      - Wyłączniki od malucha będą dobre?
      - Co będzie mi potrzebne i w jakich ilościach?
      Będą montowane na kabinie. Chodzi mi o całą instalację, bo nie wiem co i jak, a nie chcę spowodować spalenia całej instalacji.
    • Przez deluss
      Mam pytanie odnośnie akumulatora. Chcialbym wymienic na jeden duzy 12V. Chodzi mi oto ile najmniej moze mniec on Ah zeby odpalił c360 ? Chodzi mi tu o okresy kiedy na polu jest +10,15 min.
    • Przez jackob1997
      Witam wszystkich obecnych na forum.
      Mam problem z odpaleniem ursusa,sytuacja wygląda następująco;przedwczoraj chciałem odpalić ursusa i w momencie naciśnięcia przycisku rozrusznika padły akumulatory,wczoraj podłączyłem akumulatory do ładowania i próbuję odpalić i znowu ten sam cyrk.Przejrzałem całą instalację i wszystko jest dobrze podłączone niema żadnego luźnego przewodu (przewody od startera  również sprawdzone-wszystko ok).Moim zdaniem winny jest elektromagnes rozrusznik (jest to rozrusznik z reduktorem),a co to może być waszym zdaniem.Czekam na odpowiedzi,z góry Dzięki 
    • Przez jackob1997
      Witam wszystkich obecnych na forum.
      Mam problem z odpaleniem ursusa,sytuacja wygląda następująco;przedwczoraj chciałem odpalić ursusa i w momencie naciśnięcia przycisku rozrusznika padły akumulatory,wczoraj podłączyłem akumulatory do ładowania i próbuję odpalić i znowu ten sam cyrk.Przejrzałem całą instalację i wszystko jest dobrze podłączone niema żadnego luźnego przewodu (przewody od startera  również sprawdzone-wszystko ok).Moim zdaniem winny jest elektromagnes rozrusznik (jest to rozrusznik z reduktorem),a co to może być waszym zdaniem.Czekam na odpowiedzi,z góry Dzięki  
    • Przez maslo200
      witam  mam problem robie całą instalacje w c360  i nie wiem jak podłączyć alternator     bo nie wiem czy jest z wbudowanym regulatorem napięcia czy nie   może ma ktoś taki sam jak u mnie co to jest na foto za kosteczka nad rozrusznikiem ? za pomoc z gory dzięki 





×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.