Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez Ares
      Witam.
      Szukałem w internecie ( może i słabo), ale nie mogę znaleźć. Otóż poszukuję dwóch części jak na zdjęciu. Pierwsza część to najprawdopodobniej tarcza sprzęgłowa składająca się z sześciu okładzin, połączonych sprężyną po obwodzie. Drugą częścią są tak jakby przekładki (czarne na zdjęciu). Powinno być ich 9 sztuk, a mam 8 (zaginęła). Czy ktoś z Was zna sklep internetowy, w którym kupiłbym powyższe części?. Z góry dziękuję za odpowiedzi.



    • Przez giermek
      leje mi się z silnika ford sześciocylindrowego od strony koła zamachowego w new holand 1530
      cz ktoś może mi powiedzieć jak wymienić ten pierścień uszczelniający.
    • Przez rzymek98
      Witam. Stoję przed wyborem kupna kombajnu Sa nimi New Holland 1540 S, New Holland 1540 i Claas Dominator 85 Pyatnie moje brzymi : który z tych kombajnów ma najwiekszą wydajność ? Chciałbym aby był szybszy w młóceniu od Polskiego BIZONA. New Holland 1540 S ma jakiś SEPARATOR jak czytałem jest to druga młocarnia i czy to zwieksza wydajnosć ? Jak jest z częściami ? Jeśli ktoś z was ma któregoś prosiłbym o opinie Jakieś Wady zalety tych kombajnów ? z Góry dzieki za odpowiedzi Jeśli nie tu proszę o przeniesienie .
    • Przez walkol
      ???
       
      gdzie można kupić najtaniej ?
    • Przez piotr89
      Ja mam problem z moim TC5070 - w trakcie koszenia wariują ustawienia prędkości wentylatora (skacze od 700 do 2000) i bębna, spadają obroty silnika. Problem z wariującymi ustawieniami wentylatora i bębna pojawia się również w czasie zwykłej jazdy po polu bez włączonej młocarni. Na wyświetlaczu nie pojawiały się żadne błędy ani ostrzeżenia. Serwis nie potrafi zdiagnozować przyczyny. Założyli że to wina komputera, wymienili na wymontowany z nowego kombajnu, ale nic to nie dało. Później zmienili mi oprogramowanie na niby "nowsze", i teraz w momencie występowania usterki pojawia się symbol akumulatora oraz błąd - niby coś wytrząsaczem lewym. Wcześniej w polu sprawdzano akumulator i był w porządku. Od tygodnia serwis nie dał znać.
      Może ktoś miał podobne objawy i znalazł rozwiązanie?
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.