News
Problem z licznikiem owinięć Sipma Tekla
Przez
mateuszsoja1, w Owijarki
-
Podobna zawartość
-
Przez Arturo1610
Witam.
W środę kupiłem owijarke sipma tekla oz 7500 i po przyjeździe do domu chciałem włożyć rolkę z folia, gdy to zrobiłem okazało sie ze nawet po skręceniu tego zabezpieczenia na max rolka z folia lata luzno w tych uchwytach ;/ dodam ze to rolka 750 i wszystko w owijarce ustawione pod nią ;/ moim zdaniem rolka powinna byc dociągnięa tym zabezpieczeniem a nie luzno lata ;/ czy ktoś ma może taka owijarke i jest w stanie pomoć i powiedziec jak to ma byc i jak jest u niego?
-
Przez debrzyna
Jak w tym wynalazku ustawić żeby liczyło do 36 a nie do 25
https://agromet-monki.pl/pasujace-do-sipma/6056-160010600-licznik-lo-24-lo-programator-sipma-owija.html
-
Przez radek1996
Witam poszukuje użytkowników tej owijarki z 2008 roku. Chcialem sie dowiedziec ile zebow maja kola zebate bo u mnie na bebnach maja 40 a napedowe do 750 folii 20 a 500 13 srednica walka 30mm. W metalfachu mowią mi ze nigdy owijarki nie wychodzily z takimi kolami, że ktos przerabial ta owijarke. A orginalnie powinny miec bebny 44 zeby naped 750 folia 16 500 folia 11 walek 25mm srednica
-
Przez piootr
Mam zamiar kupić owijarke z sipmy na folie 50 i 75 cm , urzytkuje ktoś taką maszyne albo jakąś inną owijającą folią 75 cm jak się coś takiego sprawuje , powinno się szybciej owijać