Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Witam mam do was pytanie jaką prase polecacie do siano kiszonki z rotorem i nożami , jak narazie mam prasę krone kr125 ale bez rotora i noży  , nawet ursus c 330 daje sb z nią rade bez problemu 

( nie chce sipmy , znajomy zajechał ich już kilka szt ) 

w cenie do 60 tys.

Edytowane przez Rafal1994
Opublikowano

chciał bym pasową  a najlepiej łańcuchową ,  up , kto mówił ze nie da rady jak bd za***rdalał jak poyebany to nie da rady ale mi się nie spieszy to  ma być jakoś zrobione a nie na rozpi*rdol

Gość BestZetor
Opublikowano

Obejrzyj prasę Pronar Z500R, John Deere 575 luh John Deere 590.

Opublikowano

Polecam prasy Vicon 1601, proste w budowie,obsłudze, dobrze zbijają i z rotorem są wydajne (do. 70bel/h). Zapotrzebowanie mocy z rotorem i nożami to 81km, oczywiście aby pracować wydajnie przydałoby się ponad 100km. Do 60 tys będzie w super stanie, najlepiej z pasami bez spinek. Nie wiem czy znajdziesz tak dobrze wyposażoną, bo mało kto sprzedaje. Znalazłem, tu masz przykład:http://otomoto.pl/oferta/vicon-rv-1601-rotor-noze-sznure-siatka-inne-claas-sipma-welger-deutz-fahr-prasa-rolujaca-ID15HDNf.html. Polecam te prasy.

Opublikowano (edytowane)

a co sądzicie  o prasie case rbx 344  , rozmawialem z  CaseIH na FB to muwili że nie są na tych samych częsciach co new holland br 6090  lub krone comprifa 125 

Opublikowano (edytowane)

up znajomy ciągnie  starą 912 prese NH br 6090 i ładnie z nią zap*erdala przy sianokiszonce 

reff

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez fendt614
      Witam ,szukam pomocy z racji tego że założyłem rozdzielacz nieco do tura stoll robusty F35 podłączyłem go bezpośrednio z pompy  T1 jako szeregowo do podnośnika jako drugiego rozdzielacza a T2 wolny spływ w skrzynia,.Pierwsze podpięci i kombinacje podpięcia tura pod 4 gniazda powinno być złącze Faster, moje pytanie jest takie czy przez źle wpięcie od tura moglem rozerwać pompę A1,A2,B1, B2 , czy po prostu ktoś podkręcił zawór ciśnieniowy na maksa że pompa nie wytrzymała? Jak logiczne i tanio sprawdzić rozdzielacz bez uszkodzenia kolejnej pompy, założyć kolejny zawór ciśnieniowy zabezpieczający odrazu za pompą?

• Przez grzechu17
      Witam,sprawa wygląda następująco sprężarka chodzi ale nie bije powietrza. Co może być przyczyną?
    • Przez lukaszeekk24
      Witam do czego służą te pokrętła
    • Przez rolnikus21
      Witam, wczoraj zaczęły mi wariować wskaźniki na desce rozdzielczej. Temperatura spadała i podnosiła się, paliwo oraz powietrze spadało do zera.
      A teraz mam jeszcze problem że piszczy pod wskaźnikami na desce rozdzielczej.
      Sprawdzałem alternator, naciągałem pasek, sprawdzałem przewody pod deską i wszystkie wydają się w porządku.
      Czy ktoś wie jak to naprawić?

• Przez Radek221
      Hej. Zetor proxima 7441 zgasł w trakcie jazdy, podczas rozebrania silnika były połamane 2 laski popychaczy reszta wygięta, po wymianie popychaczy i kreceniu kluczem wału zawór blokuje o tłok, rozrząd ustawiony prawidłowo. Wałek rozrzadu jak nowy głowica dwa lata po naprawie co może być przyczyną ?
  • Dodaj nową pozycję...
v