Ustawienie konsoli w rozsiewaczu do nawozu
-
Podobna zawartość
-
Przez tomek15h
Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
-
Przez grabaz
Witam wszystkich,
Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS który będzie współpracował z c-330 a w przyszłym roku z zetorem 8011 np.modele z serii 60 do 900. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać. W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie.
-
Przez DamianDF
Cześć.
Czy ktoś wie jak i czy w ogóle jest to wykonalne, mianowicie zakupiłem rozsiewacz Rauch mds 721 i rozchodzi sie o próbe kręconą??
Może ktoś ma podobną maszynę i podałby przybliżone wartosci wysiewu do ustawień rozsiewacza?
-
Przez tomek1377
Witam. Stosował ktoś nawozy dolistne adob npk foliar? Sa jakieś zauwazalne efekty? I jaki zastosować najlepiej na zbozai w jakiej dawce? (4-12-38) czy 20-20-20 czy lepiej 10-40-8?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kosiarka rotacyjna Z070 Ustawienie osłony bębna
Ursus & Amazone