mati5048

New holland 115ts 2000r. male drobiazgi

Polecane posty

mati5048    0

Witam 

Mam pare problemow. Co może byc jak niedziala predkosciomierz dodam ze wszystko na zegarach dziala pokazuje tylko nie predkosc zegary sa ok czyli jakis czujnik niewiem jak w tym modelu jest. Drugi problem po odpaleniu podnosnik niedziala dopiero po jakims czasie potem dziala caly czas dodam ze oprocz ehr jest tez dzwignia manualna ktora tez niemozna podniesc jak juz jest ok to potem dziala caly czas bez problemow.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Cichy94    87

Z tego co wiem to podnośnik działa dopiero jak zapalisz ciągnik i wajchą podnośnika weźmiesz na sam dół i później na górę wtedy powinien uruchomić się podnośnik :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Cichy94    87

Tzn. przy każdym zapaleniu ciągnika musisz wykonać ta czynnośc i dopiero wtedy uruchamia się podnośnik. Bynajmniej ja tak miałem w dwóch ciągnikach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez gr_rat
      witam, podzieli się ktoś wiedzą jak przeprowadzić kalibracje tylnego podnośnika ehr ? 
    • Przez krolikNH
      Jak w temacie co sądzicie o TS-A bardzo interesują mnie opinie użytkowników NH. Z góry dziękuję.
    • Przez sumek666
      Hej.
      Może ktoś mi wytłumaczyć czy i jak da się ustawić prędkość podnoszenia ramion tylnego TUZ w T6020 rocznik 2013?? 
      Mam tylko takie pokrętła i komputer pod szybą. 


    • Przez 12newholland12
      Witam mam mały problem z New Hollandem t 6050 wydaję mi się że osłab i ma mniej siły niż wcześniej czy problemem może być pomką paliwową  zmieniona na nie orginalną  tylko na zamiennik
    • Przez daizor
      nie znalazłem dla tego działu takiego tematu dlatego pytam: 14101 dla ts135a ma ktoś możliwość wyjaśnienia mi czego ten błąd dotyczy i ewentualnie co z tym fantem dalej zrobić?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj