Polecane posty

cinek765    0

Witam. Na początek wzmianka, że to mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość jakby coś było nie tak :) Mam pytanie gdzie znajdują sie numery nadwozia w mf 590? Ewentualnie tabliczka znamionowa. Pozdrawiam 

Landfarmer    3581

koło kierownicy szukaj a jak nie to gdzieś przy silniku mogą być numery ramy jeśli to konstrukcja ramowa 

Szef wszystkich szefów  ;)

Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

sprawdź na tractordata chassis number

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Konsta
      Witam mam problem tego typu ze  podczas pracy pracy na biegach szosowych zaczęło wydawać jakieś dziwne dzwieki w skrzyni w ciagniku wszystkie biegi normalnie wchodzą na biegach polowych tego nie ma tylko na szosowych cos tak jak by uderzało cos. Może ktoś miał taki przypadek. Pozdrawiam 
    • Przez globusss
      Witam. Mam problem, ponieważ od pewnego czasu przeciekał mi WOM, cały wałek da się wyjąć bez problemu jednak nie wiem jak wyjąć łożysko z uszczelniaczem (na zdjęciu). Czy trzeba jakoś od środka rozbierać czy da się w inny łatwiejszy sposób? 

• Przez Kris80
      Witam kupiłem mf6130 98r po godzinie w polu zapaliła mi się kontrolka filtra oleju przekładniowego. Co to może być bo olej jest nowy filtr też. Olej zalecany przez producenta AGCG 10/40. Czego mam szukać.
    • Przez 35bogus
      Witam wszystkich,
      Przyszedł czas na remont silnika, ciśnienie na tłokach się skończyło, zaczął dymić i olej przepuszcza przez odmę. 
      Pytanie do Was, jakiej firmy kupić tłoki i tuleje do silnika A4.248. 
      Będę wdzięczny za sugestie. 
    • Przez 35bogus
      Mam pytanie zamiast płacić za szpilki do głowicy czy można kupić śruby 12.9. Pytanie z tych ekonomicznych. Czy ktoś coś takiego robił i czy zdaje egzamin. 
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj