Znalezione na allegro [i nie tylko] NOWY SEZON
Przez
mariuszd93, w Motoryzacja
-
Podobna zawartość
-
Przez kubakuba678
Witam mam pytanie czy pamięta ktoś jakie był ceny ciągników kombajnów maszyn rolniczych w latach 90? Pytam z ciekawości możne porównać cenę do dzisiejszej. Jak ktoś pamięta niech podaje oczywiście nowego wtedy sprzętu
-
Przez Mattti
Witajcie! Jaki według was powinien być samochód rolnika? Co preferujecie? Pickup, terenówka, czy jakiś dostawczy? Diesel czy benzyna? Mi osobiście podoba się Suzuki Samurai- wszędzie dojedziesz, i zawsze coś na pakę wrzucisz Coś takiego: http://otomoto.pl/suzuki-samurai-off-road-C24269089.html Co waszym zdaniem jest warte uwagi?
-
Przez AroniowyLiść
Jako, że w wątku o Rolnikach Podlasie rozwinął się temat poboczny o motocyklach, to tutaj w hyde parku zakładam nowy wątek, bo tam nam zaraz admin posprząta offtopic
Zapraszam do udzielania się wszystkich motocyklistów w tym wątku, może jakieś wspólne latanie, albo spotkanie forumowych motocyklistów by się udało ogarnąć
-
Przez cradi
Witam, temat dość specyficzny. Czy ktoś spotkał się z możliwością ciągnika po latach? W tym przypadku po ponad 20 od zakupu. Ursus c360 używany w sumie w polu koło domu. Jest dowód, umowa i na odwrocie opłacona skarbówka, jednak nie został przerejestrowany. Oc nie było przez ten czas płacone.
-
Przez Tosztopolok
Witam zastanawiam sie nad takim zaczepem do Claasa, Claas robi w transporcie ziemi tandem miedema hst120 myślę, że cała przyczepa z ziemią waży coś koło 18/20t, czy taki zaczep wytrzyma nacisk dyszla z ładunkiem? czy lepiej nie ryzykować
-