Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szczęścia życzę 22 talerze ciągać C-360

Bez szaleństw, do talerzówki potrzebna jest prędkość , przy tej masie ciągnika talerzówka będzie kierować ciągnikiem. 18 talerzy to max

W talerzówce zużywają się tylko talerze, kupisz nową - na kilka lat spokój.  A ze słupskich są różne wykonania, nie wszystkie są takie OK. Jak jest luz na czopach to każdy wałek idzie jak chce i potem na polu góry i doliny. Za 3 tys kupiłem 1,8m Strumyk (nowa) - za tę cenę robi swoją robotę dobrze. Talerze nacinane z tyłu i z przodu.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

sam myślałem nad jakimś wagonem na wiosnę, ale powariowali z cenami, za sztywną 4 wołają nawet 8-10tys.

szukaj d47 w dobrym stanie, wzmocnij ramę i będzie latać bez problemu

lub d732, czasem trafi się w dobrej cenie z papierem

Opublikowano (edytowane)

Jak chcesz w dobrej cenie przyczepę, to u nas nie znajdziesz, ceny takie, że hoho, a zazwyczaj bez papierów i od razu do remontu. Szukaj raczej w zachodniej części kraju. Sam szukam przyczepy z papierami, niekoniecznie wywrotki.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

To chyba nie jest ten sam o którym ktoś wspomniał na ostatniej stronie tematu Ceny cieląt? Tamten oszust działał koło Zblewa.

Opublikowano

3 cylindry pracuje bardzo nie kulturalnie... kup 68-14 a spali ci mniej niż C-360 a robotę zrobi dużą :) 

Opublikowano

bratrolnika pierdziele nie sprzedaje... od przybytku głowa nie boli. Ogólnie kupujący mnie denerwują... zero zastrzeżeń do ciągnika ale cena nie pasuje... bo gdzieś jest taniej... a po co się czegoś dobrego pozbywać.

Opublikowano

dawid masę rzeczy sprzedawałem ale kupujący nie mieli się do czego doczepić... ale i tak mi nie pasuje bo cena nie pasuje :D :D :D No ale cóż nie trafi się na idealnych klientów nigdy... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v