Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

potrzebuję lewe

problemem jest koszt transportu takiego gabarytu, dzwoniłem do dwóch handlarzy i żaden nie chciał wysyłać, bo koszt przekracza 3-4 razy cenę drzwi.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)

korzystał ktos z usługi alegro cos  50 zł za półroku darmowa dostawa '' albo jakos tak była reklama tego produktu . na niekture popierdołki wysyłka drozsza od towaru  nieraz by si przydało a trnsport drogawy

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

https://sprzedajemy.pl/wal-lakowy-gladki-zelechow-2-e30984-nr54047371

Te chińskie łożyska to w sam raz jak na zawieszany wał. ;)

4 godziny temu, mf362 napisał:

Moc 130 ??? Ten mtz ??

No jak kuzyn Ursusem 1224 ciąga 4 obracaną a kilka postów wyżej był link do ogłoszenia z podobnym pługiem który ciągał MTZ to nie dziwne że ludzie sądzą że ma on 130 koni. 
.
Po za tym podobno moc MTZa zależy od odwagi kierowcy :D 
.
A tak a pro po to do MAZów trafiają silnik z belarusów po 180koni z 4 cylindrów więc... :)

Edytowane przez stuart
Opublikowano

Dobre 😅

Zaleje wodą do pełna podniesienie do góry i po chwili wał będzie z powrotem na ziemi a rama w górze. 

• AgroTeam
Opublikowano
43 minuty temu, jarecki napisał:

korzystał ktos z usługi alegro cos  50 zł za półroku darmowa dostawa '' albo jakos tak była reklama tego produktu . na niekture popierdołki wysyłka drozsza od towaru  nieraz by si przydało a trnsport drogawy

Doczytaj regulamin ;) Jeśli dobrze pamiętam to za towary o cenie powyżej 40zł

Opublikowano
43 minuty temu, jarecki napisał:

Poczytaj w internecie, wcale tak kolorowo  nie jest jak obiecują. Lepiej poczekaj na dzień darmowej dostawy w grudniu.

Opublikowano

tylko OLX, jest na daną chwilę potentatem w branży ogłoszeń

nie wiem jak w innych rejonach, ale u nas jest lokalna gazeta, i dużo osób dzwoni właśnie z niej w sprawie ogłoszeń

sprzedajemy, gumtree czy anonse to szkoda sobie głowy zawracać, tam pies z kulawą nogą nie zagląda

Opublikowano
11 godzin temu, jahooo napisał:

potrzebuję lewe

problemem jest koszt transportu takiego gabarytu, dzwoniłem do dwóch handlarzy i żaden nie chciał wysyłać, bo koszt przekracza 3-4 razy cenę drzwi.

ogarnij transport za dobrą flaszkę są lewe ale chyba bez zamka, niby nie zgnite trochę pogięte

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v