Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stara, Wielka, solidna przyczepa. Przeżyje nie jedna nowa.

Opublikowano

A sprzedaż ją potem, bo z wąskim będzie trudno. Masz karuzelę do grabienia?

Opublikowano

W takim razie masz już łatwiej mając nawet wąski podbieracz. Zgrabisz szeroki wałek to łatwiej będzie boki dobić. Ja swoją sprzedałem sprawną za 11 tyś i trochę lepszym stanie, ale pasy już miała słabe. Za 8 tyś pewnie odda a na plus ma koła podgrabiające przy podbieraczu. W sumie nie kupisz lepszej prasy w tych pieniądzach więc wybór masz ograniczony. A patrzyłeś jakie połączenia ma na pasach? Titan05, Mato, MS25 czy druciane? Musisz być przygotowany na ewentualną wymianę spinek jak są druciane lub inne są naderwane.

Opublikowano (edytowane)

Ja w swojej cynko-met paka 2.1 na 4m a borty 2X500mm i tak łapię pasem w koło po środku bo wysadza.

Edytowane przez stuart
Opublikowano (edytowane)

Panowie, nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam w tym. Może ktoś kojaży w czym było takie koło pasowe. Średnica 180mm , klin pasów 3x17 i otwór na wieloklin identyczny jak końcówka WOM w ciągniku (bodajże 35mm).

Edytowane przez akowicz111
Opublikowano (edytowane)

Kosiarka OSA ?? Jedno koło na pewno ma taką średnicę wew , ma nawet otwór z frezami na WOM

Rotacyjna małe koło - ma około 140mm  a otwór z tego co pamiętam fi 25

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Witam po nieobecności. Mam pytanie czy ktoś wie coś o tym handlarzu link (poniżej) jak to u niego z tymi maszynami faktycznie jest czy rzeczywiście są remontowane? i jak z targowaniem się. Pytam bo zastanawiam się nad zakupem drugiego ciągnika z turem. Proszę o odpowiedź link: https://www.olx.pl/oferta/ursus-4514-z-turem-jak-nowy-5314-zetor-mf-CID757-IDlEJhq.html#c7bfa9331b

Fachowo to one są malowane. Na paczkę fajek Ci nie opuści. Naprawdę chcesz dać 70k za 70 konnego, 20 letniego Ursusa?  :blink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v