Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja tam wogóle bym się zastanowił czy to nie jest starszy model xx45 (głównie chodzi o górny panel w kabinie), rok też jak już to max 93, zawyżona moc i ten dolny zaczep z d*py wyjęty chyba .... Dużo bym się musiał nawalić % żebym wgl. sklecił takie ogłoszenie....

No i te układy hamulcowe o których piszecie :)

Edytowane przez tomekzet
Opublikowano (edytowane)

moze ktos ma do zabrania ciagnik lub inny sprzet z okolic Bolesławca na wschod polski przez Piotrków Tryb Kielce az do Krasnika lub inna trasa zabieram ciagnik pod koniec tygodnia lu poczatek przyszlego tygodnia( jest jeszcze duzo miejsca ;)) z tamtych stron transport tir z podłoga

Edytowane przez maly00
Opublikowano

https://www.otomoto.pl/oferta/case-ih-mx-110-z-niemiec-ladowacz-baas-uklad-pneumatyczny-ID6yK8Ur.html#xtor=SEC-8

Zna ktos tego handlarza???? sporo czasu są jego ogłoszenia nie jest najtańszy. A ten Case nie za bardzo waszym zdaniem pokombinowany?? tylny tuz widać coś juz był poprawiany...

Kilka lat temu tam byłem i ogladałem sprzet wszystko było ok prawie wszystko dogadane a on mówi że do dogadanej ceny musi mi doliczyc podatek Vat 23% bo jestem rolnikiem ryczałtowym Sprzety w miare ogarniete maja na miejscu jakies hale wiec pewnie je remontują maluja itp ale sprzet taki w miare

Opublikowano (edytowane)

PRIMO formalnie za takie wciskanie ludziom bajek o dziadkach itp. powinien być prokurator  :wacko: no ale to jest urok większości Polaków czyli jak okantować drugiego... Wczoraj w DE znalazłem auto. Wujek napisał maila i Niemiaszek zarezerwował auto do soboty... I tam w DE słowo jest święte ile razy coś u nich kupowało się przez telefon... 

P.S. A co do dziadków tego zakupu auta w DE nigdy nie zapomnę... Szwagrowi zamarzyła się laguna II w benzynie. Znaleźliśmy taką od pierwszego właściciela rocznik 2002 101 tys km przebiegu... Właścicielem okazał się dziadek 90+ a auto? Brakowało słów bo praktycznie żaden element nie był albo porysowany albo wgnieciony.... a wnętrze przypominało armagedon... Wzięliśmy to auto bo kosztowało 300 Euro a szwagier do dzisiaj nim jeździ i w blacharza włożyliśmy 1000zł... Ale to było auto właśnie od dziadka :D :D 

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

Wolał bym tego ursusa i 20 tys w kieszeni jak te zetory.... Zetor/ursus ,przyczepy autosan najlepiej D47 - na tym się zarabia, ludzie się biją o ten szmelc. Kiedyś jeździło się trochę po handlarzach - kto handlował zetorami ten miał willę i 2 auta po 300tys  na podwórku no i 3 metrowy blaszany płot między komisem a warsztatem 

Opublikowano

Sprzedawał ktoś kiedyś ukraińcom, dzwoni typ z ukrainy że chce mojego markanta, jak to wyglądało u was ?

Opublikowano

ja parę lat temu prasę sprzedawałem. Ukrainiec Obejrzał dał 3 tys zaliczki , nawet nie chciał na to poświadczenia. Za kilka tygodni cięźarówka zabrała,kierowca dopłacił resztę. Umowę spisaliśmy i wszystko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v