.jpg.925ae698e0f2b65779228a90f6bdfbca.jpg)
Sprzedam Rozsiewacz nawozu lely 2200l
Przez
Pietras892, w Giełda rolna - rolnicza
-
Podobna zawartość
-
Przez napaleniec93
Posiada ktos rozsiewacz lely 3000. Znalazłem na olx w dość atrakcyjnej cenie co jest zastanawiające. Może macie jakieś opinie
https://www.olx.pl/i2/oferta/rozsiewacz-lely-3000-CID757-IDrND9P.html#:7d907d7b02
-
Przez rolnik_na_renowce
Mam do sprzedanie rozsiewacz do nawozów, rozrzut 15m w skrzynię spokojnie 600kg saletry wchodzi, rozsiewacz jest szczelny , dodaję do niego wałek odbioru mocy cena 1800zl okolice lublina nr 79301198
-
Przez Chrostek
Siema nie wiem jak zdjąć koła zębate z 13 wałka w belarce lely rp 245 , chce je zdjąć ponieważ chce się dostać do smarowniczki (kabel sie przetarł a żeby go wymienić musze sie dostać do smarowniczki).
-
Przez pixel44
Witam. Niedawno kupiłem siewnik LELY Sematan Nodet Gougis 300 i mój problem polega na tym że nie wiem jaką ilość wysiewu ustawić dla poszczególnych zbóż. Nie ma żadnej tabeli z wysiewem ani nic podobnego.
Jeżeli ktoś miał styczność z takim siewnikiem lub posiada jakieś tabele, zdjecia tabel lub cokolwiek według czego mógłbym ustawić siewnik to proszę o pomoc.
Za wszelkie rady z góry dziekuje.
-
Przez zyz1o
Siemka wiecie moze jak przerobic ta przeyczepe zeby mozna byla ja wyladowywac bez tylnich walkow. Walki juz wyciagnelem i teraz zastanawiam jak to zrobic , moze ma ktos taka przyczepe bez walkow wyladowczych a moze znacie jakiegos szpeca co by to zrobil wydaje mi sie ze powinno to dzialac bez duzych przerobek bo przeciez walki wyladowcze to dodatkowa opcja
-