News

Egzamin zawodowy z kwalifikacji R.03 pisemny i praktyczny
Przez
kamil96, w Szkoły średnie
-
Podobna zawartość
-
Przez JohnG
Dzień dobry, jestem uczniem klasy 8 i planuje udanie się do szkoły rolniczej w Boninie mógłby ktoś coś opowiedzieć o szkole i czy warto.
-
Przez krzysztoffo
Jak są wasze opinie na temat tej szkoły. chodzi mi o kierunek tmr.czy nauczą mnie coś tam o mechanice i rolnictwie czy raczej nie.i jak wyglądają tam praktyki?
-
Przez szymonAgroWlkp
Witam, stoję przed wyborem szkoły i pytam się was tych którzy mieli styczność ze szkołą w Marszewie na kierunku technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki.Mam do niej 30 km i czy internat to dobre rozwiazanie?Druga opcja to szkoła branzowa w zawodzie elektromechanik.Praktyki mialbym w fajnym warsztacie i blisko domu.Co polecacie?Czekam na wasze opinie.
-
Przez nowak28011997
Witam w zeszłym roku- będąc w trzeciej klasie technikum- startowałem w olimpiadzie wiedzy i umiejętności rolniczych w bloku produkcja roslinna, przygotowywany przez nauczycielkę produkcji roślinnej. W tym roku też zostałem wytypowany do tego konkursu jednak z powodu zwolnienia nauczycielki zostałem bez materiałów do przygotowań. Czy wie ktoś gdziemożna znaleźć testy i zadania praktyczne z wcześniejszych lat. W internecie jakoś nie mogę tego znaleźć. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał link lub w inny sposób pomógł w uzyskaniu materiałów do przygotowań.
-