Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Poczekajcie do wiosny. :) Mój ojciec korzysta z okazji że taka mierna cena i dokupił kilka macior. 

Edytowane przez Azir
Opublikowano

Kolego mój kuzyn o 100 %zwiększył pogłowie macior z 12 do 24 teraz już ma z nich warchlaki .Oczywiście kupuje zborze .Sam jestem ciekaw ,czy coś zostanie ,czy dołoży ,bo bank chętnie da kasę i doliczy swoje .Cena 3,1do 3,2 netto .

Opublikowano

cena niska w skupach a AGRIPLUS szaleje chlewnia rośnie za chlewnio zalali nasz rynek wieprzowino (zdrowa wieprzowinka Polska) zalewają gnojowicą. Większość zakładów jest w ich rekach to ceny dla zwykłego rolnika są jakie są

Opublikowano

teraz się dowiedziałem że trwa protest 10 km ode mnie podobno ma być jakiś reportaż na tvp info o 17.30 ale to nie jest pewne na 100%

Opublikowano

Nawet dopłaty mają być wypłacane dopiero od kwietnia pewnie PO i PSL roztrwonili pieniądze a teraz boją się że trybunał zmienią i odpowiedzą za to.Ciekawe jak mamy dalej żyć i opłacać rachunki przy tak niskich cenach niech PIS się spieszy bo wymrzemy.

Opublikowano

Patryk1222 o tym też się dowiedziałem za późno a ty byłeś 

Opublikowano

Jak to ASF to jesteśmy pozamiatani. Dania straci wszystkie uprawnienia eksportowe do Azji i innych rejonów, a gdzie to mięso upchnie to sobie sami wydedukujcie.

To nie czasy Posl owców żeby sprawy zamiatać pod dywan Jarek zrobi porządek w tym kraju dzień i n oc pracują aby naprawić co 8 lat zepsuto

Opublikowano (edytowane)

jeśli to prawda to ceny swiń skocza do góry bo juz nikt nie wezmie od nich prosiąt  i zaczną sie powoli robic braki na rynku

Edytowane przez kombi82
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v