Gość

Cena mf 7615

Polecane posty

Gość   
Gość

Witam,

zna ktoś cenę massey fergusona 7615 dyna 6 wyposażenie kabina efficient  przedni tuz amortyzacja kabiny i przedniej osi i takie tam pierdoły ???

Edytowano przez Gość

Gość   
Gość

Nom , myślę o takim tylko biorę pod uwagę jeszcze case puma 140 i john deere 6140r  :)

A tak wgl to ten filmik oglądałem już chyba ze 100 razy za***isty ten massey  :D

Denzel16    1

7615 efficient ośka  oponki 540 /650 pełne oświetlenie 320 ~netto 

Edytowano przez Denzel16

7624    0

posiadam mf 7624  mam problem z hamulcami czy ktoś to przerabiał na liczniku mam 1275 godzin  i tylko na nim  pracuje  dyna 6  model 2013.

serwis chce 35 tyś  a mam dodatkową gwaranc za którą płacę 5 tyś na rok.

Edytowano przez kris14

TURBO7016    0

Witam poszukuje instrukcji obsługi massey ferguson serja 7600 , 7616 lub 7615 dyna 6

turbo7016la@interia.pl
Edytowano przez TURBO7016

Agrojohn    0
Dnia 19.01.2016 o 21:49, Variotechnic napisał:

Podaj maila to Ci wyślę.

Cześć mógłbyś podesłać instrukcje do Massey Ferguson seria 76xx . Mam kilka problemów w 7615 . mroguski@op.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez roofii
      Witam, mam problem z amortyzowaną przednią osią, a mianowicie chodzi o to że jak ją wyłączę to nic się nie dzieje przód traktora nie opada, nie ma żadnych błędów, później jak nacisnę żeby ją włączyć to zdarzy się że tak nagle opadnie a później powoli podnosi ale to bardzo powoli, ale dalej przy wyłączaniu nie opada, próbowałem kalibracji znalezionej w necie która polega na kilkukrotnym szybkim naciśnięciu przycisku załączania osi, wtedy ciągnik podnosi się na max do góry następnie opada do najniższego położenia (co ciekawe bo przy wyłączeniu normalnym nie chce tego robić) , następnie podnosi się trochę ale już bardzo wolno i kalibracja się kończy, ale to nic nie zmienia dalej nie działa tak jak powinno, Problem występuje w ciągniku MF 7614 z 2015roku.
    • Przez Kubos43
      Cześć, co myślicie o modelu 5709m, stoję przed zakupem nowego ciągnika i potrzebuje opinii o nich 
      czy spotkaliście jakieś wady i minusy? 
      jakieś mocne plusy tych ciągników? 
      Ciągnik miałby być na dyna4 jako główny na gospodarstwo do 40 hektarów, gleby średnie, maszyny do uprawy 3 metrowe gruber,  agregat uprawosiewny itp. 
    • Przez andrzejb88
      Jak w temacie. Po wypalanie dpf zauważyłem sączenie pomiędzy kolektorem wydechowy a głowicą. Widać również że coś się sączy prawdopodobne pnlyn chłodniczy. Jakieś pomysły co może być? Uszczelka pod głowicą do roboty? 
      VID_20240927_184438.mp4
    • Przez michalkulas
      Dzień dobry 
      Czy posiada może ktoś instrukcje napraw do ciągnika MF5400.
      Będę wdzięczny 
    • Przez lukasz1325
      Witam mam problem z ehr w massey ferguson 6465 z 2007r podczas orki przestał działać ehr i guziki na błotnikach . jedynie co można zrobić to podnieść do maxa w górę i opuścić ale nie można ustawić głębokości pracy gdzie szukać przyczyny z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj