Problem z siatką w prasie Metal fach Z-562
-
Podobna zawartość
-
Przez Kuba_xDD
Witam.
Mam jedno pytanie w sprawie komputera sterującego w prasie Claas variant 280 RC do czego służą przyciski na samym dole.
-
Przez AdamSygitowicz
Witam wszystkich, mam problem z prasą metal fach z 562. Przede wszystkim używałem ją jeden raz ale już mnie to niepokoi, gdyż zaczęła sama owijać belkę i mam też problem z tym że nie ucina mi siatki i cały czas się owija owija owija i nie przestaje. POMOCY!!!!!!!!!!
POMOCY!!!!!!
-
Przez Piotr1711
Witam. Posiadam od niedawna VarioPack 1500 zmiennokomorową. Podczas ustawienia ciśnienia na 100 bar, otwierając komorę i zamykając po dwóch razach, ciśnienie zwiększa sie stopniowo na maksa. Czy tak powinno być? Jeśli nie to co to może byc za przyczyna? -
Przez artur1295
Witam
Chciałbym zrobić rolkę docikową pobieracza w swojej prasie fahr gp220 poniewaz słabo mi wciąga siano,słomę.
Czy mozę już ktoś robił coś takiego i mi podał wymiary jak nisko od ziemi musi to być i jak blisko przy palcach pobieraka. albo jak ktos by mógł zmierzyc w swojej prasie jak to wygląda
bylbym wdzięczny
-
Przez Piters182
Witam, rozglądam się na nową przyczepą 6 tonową, taką z tańszych firm, więc mam na oku 2 producentów, więc którą byście wybrali z tych 2 producentów, Metal-fach czy Pronar. Modele to Metal-fach T710/1 i Pronar 653/2. Wiadomo, cena tych przyczep jest do siebie zbliżona.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Mtz 550