-
Podobna zawartość
-
Przez Ibrahim
Mam problem w doborze zgrabiarki. Chcę kupić „kołową” do C 330, a w ostateczności do Zetora 7011. Czy Kuhn GM 3501 to dobre rozwiązanie do ciapka?
-
Przez mamjuzdosc
Witam, Jaki powinien być luz zaworowy w silniku Deutz 1000.6 AT 130KM, traktor Same Antares II 130 Turbo?
Nie znalazłem nigdzie konkretnych informacji na ten temat. Pozdrawiam.
-
Przez grabaz
Witam wszystkich,
Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS o ładowności 600 kg czyli modele z serii 60, a mianowicie modele 61,62 czy 65. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać. W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie. Najlepiej coś blisko Siedlec, Białej Podlaskiej.
Chyba napisałem w nie dobrym wątku Temat przenoszę na Giełdę rolną.
-
Przez grabaz
Witam wszystkich,
Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS który będzie współpracował z c-330 a w przyszłym roku z zetorem 8011 np.modele z serii 60 do 900. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać. W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie.
-
Przez Marcin06
Witam,
od niedawna jestem posiadaczem rozsiewacza bogballe l1 plus. Mam obawy odnośnie ustawienia szerokości roboczej, aktualnie ścieżki mam co 12 metrów. Przeglądając instrukcje obsługi oraz tabele wysiewu zauważyłem, że podczas ustawienia rozsiewacza na 12 lub 15 metrów nie ma żadnej różnicy (ustawienie łopatek, wysokość zawieszenia maszyny oraz kąt pochylenia jest taki sam).
I odnośnie tego mam pytanie jeśli nie ma żadnych różnic w ustawieniu i będę siał co 12 metrów to nie będzie za dużych nakładów i po czasie na polu będzie widać pasy.
Może ktoś z was sieję tym modelem na 12 metrów i wypowie się jak to wygląda w praktyce?
-