News
7245 - dziwny dźwięk silnika (klekocze jak trzydziestka)
Przez
Pawel1992, w Silnik i osprzęt
Sprawdź 7245 - dziwny dźwięk silnika (klekocze jak trzydziestka) na AgroTesty.pl
Zetor 7245 1984-1993 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez patryk1213
Witam, gdzie można kupić tapicerkę na błotniki do zetora 7245 do wąskiej kabiny, z góry dziękuje za odpowiedź.
-
Przez Poznaniak
Proszę o poradę jak krok po kroku zdemontować i zamontować pompę wtryskowa 7245. Co odkrecic, Czy trzeba ustawić w jakiś punkt, czy jest klin
-
Przez lexiflexi
Cześć. Mam taki problem ze w moim zetorze jest dość mało paliwa w odstojniku... niedawno kupiłem 5211 i tam jest pełny odstojnik (mowa tu o silniku który pracuje) w 7245 nawet połowy nie ma tego odstojniku... zaciekawiło mnie to... z góry dzięki za pomoc
-
Przez Natka92
Witam,
Drodzy Koledzy, zwracam się z prośbą o pomoc w dopasowaniu kół do Zetora 7245 z przednim napędem.
Oryginalnie mam przy tym Zetorku laczki: TYŁ: 16,9 - 28 i PRZÓD: 11,2 - 24.
zmieniam na trochę węższe i wyższe i z tyłu pasuje mi mieć rozmiar 13,6 - 36.
i moje pytanie brzmi jakie powinny być z przodu? 12,4 - 24 czy 11,2 - 28 czy inne?
Wiem że to jakoś się oblicza jednak powiem może tak, że nie mam głowy do tego obliczenia
Dlatego może ktoś z Was pomoże mi z tymi wyliczeniami i poda odpowiedni rozmiar przednich kół jeżeli z tyłu będą 13,6-36.
Pozdrawiam
-
Przez Kryszpol
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę kupić osłonę na silnik do ursusa sześcio cylindrowego lub może ktoś posiada taką na sprzedaż
-