Skocz do zawartości
Barm03

Deutz fahr agrostar 6.61 WOM

Polecane posty

Barm03    5

Witam agrofotowiczow

Ostatnio noszę się z zamiarem kupna deutza agrostara 6.61, lecz ma on niedziałający WOM. Mam pytanie czy wie ktoś ile taka naprawa mogłaby kosztować ? Za odp Dziękuję z góry

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ecopiotr    105

Przyczyn może być wiele, a to wyklucza sensowną odpowiedź na Twoje pytanie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
szopen158    10

Za przycznę obstawiał bym awarię pompy zasilającej Wom znajdującej się pod pokrywą tylniego mostu rozmawiałem już na ten temat z mechanikiem bo też miałem taki przypadek i mówi że nie ma reguły, bo te pompy lubieją się czasami zacinać, koszt orginalnej coś około 1600 zł bodajże nie pamiętam do końca

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

szopen158    10

Jeżeli miały by być to tarczki to musiał by być jaki kolwiek minimalny ruch wom jeżeli tego nie ma ja bym obstawiał pompe ale nawet jeżeli to tarczki to raczej nie obejdzie się bez podniesienia kabiny i tylniego mostu co generuje koszta u prywatnych mechaników

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez KaOZetAKa
      Witam. 
      Posiadam ciągnik deutz fahr 6.30 i  nurtuje mnie jedno pytanie do czego służy wajcha znajdująca się pod wejściem hydraulicznym z tyłu  zamontowana w tzw plecaku ? 
    • Przez Patrykxd
      Witam niedawno naprawiałem przedni most w moim Deutz, były wymienione tulejki, uszczelniacze, łożyska zwrotnicy, sworznie i po ok. 80 mth zaczął cieknąć uszczelniacz zwolnicy ten duży zewnętrzny i praktycznie cały olej wyleciał i mam do was pytanie co może być przyczyną?
    • Przez Karol123456
      W ciągniku jest tur podpięty pod rozdzielacze ciągnika.  Od pewnego czasu zauważyłem problem z hydrauliką, mianowicie działa ona z opóźnieniem. Czyli próbując podnieść tura muszę czekać kilka, czasem kilkanaście sekund na reakcję. Później podnosi normalnie, ma siłę.  Dodatkowo jeśli ciągle używam jakiejś funkcji hydrauliki wszystko działa ok, problem się pojawia gdy wszystkie rozdzielacze są w pozycji zero. Wszystkie filtry zostały zmienione, układ ssawny uszczelniony, pompa wymieniona.
      Dodatkowo dodam, że jak odpalę ciągnik i włączę którąś z funkcji wszystko działa ok, lecz jak wyłączę, to po chwili znów muszę czekać.
      Czy ktoś miał podobny problem, bądź wie czym może być on spowodowany?
    • Przez Bercik92
      witam. orientujecie sie od kiedy ta nowa seria 6030 ma być produkowana i czy ktoś planuje taki model z tej serii kupić?
    • Przez Arekmucha1980
      Hej,  nie wiem czy był juz poruszany temat o rozdzielaczu hydraulicznym  fahr m900. A mianowicie wymieniałem uszczelniacze na walkach w poszczególnych sekcjach i wszystko szło nieźle aż do momentu gdy sie zorjetowałem ze wypadły jakieś śruciki i teraz nie wiem w których kanalikach powinny być pomocy bo nie mogę ruszyć dalej a czy ktoś wie na jakiej zasadzie działa ten przyśpieszacz bębna młocarni  bo mam taki napedzany na łańcuszek ale to nie działa 
×