-
Podobna zawartość
-
Przez jaco512
Jakie macie opinie na temat tych ciągników? Czy warto je kupywać? Jaką mają trwałość?Poszukuję ciągnika z lat 1985-93 80-100km
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez artur1980
Witam. Podczas pracy ciągnik zaczął piszczeć i na monitorze wyświetla się komunikat HITCH CAPTURE na zmianę z PERF OFF LINE. Na dolnym monitorze wyświetla TRACTOR MONITOR OFF LINE. Ciągnik zgaśnie ale po kilku minutach odpali i znowu to samo. Pracowałem z agregatem podorywkowym 3m. Proszę o pomoc.
-
Przez Emlo
Witam, sprowadziłem z Niemiec ostatnio Case cs 130 do swojego gospodarstwa. Po krótkim szkoleniu u niemca na podwórku, myślałem że zapamiętałem wszystko albo większość, ale jest zupełnie inaczej hehe . Po przyjechaniu nim do Polski, niektóre cenne wskazówki po prostu zostawiłem w Niemczech. A mianowicie chodzi mi o kontrolkę DIAGNOSE która miga i uniemożliwia mi podnoszenie i opuszczanie joystickiem. Podpowiedzcie co mam zrobić, co wcisnąć przycisnąć żeby działało. Proszę też o jakieś oznaczenia tych wszystkich przycisków na panelu bocznym. Zaznaczę że z joysticka reszta czyli hydraulika, rewers i półbiegi działają tylko opuszczanie. Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
-
Przez kaktus1996
Witam poszukuję dobrego serwisu bądź mechanika do ciągnika case na Podkarpaciu. No i wiadomo zależy mi żeby było jak najtaniej bo z tego co wiem autoryzowany serwis z Jasionki za sam dojazd do mnie wziąłby 650 zł. liczę na pomoc. Pozdrawiam.
-