Sieczkarnie produkcji FMŻ
Przez
Mateusz Rogowski, w Sieczkarnie
-
Podobna zawartość
-
Przez Ruletka55
Mam sieczkanie 870 profistar (2004r), zastanawiam się jak można "odblokowac" skrzynie aby sieczkarnia poruszała sie szybciej. Obecnie jest to około 20km/h, natomiast widziałem w okolicach, że mają identyczną maszynę profistar która jeździ około 30km/h
-
Przez jankris
W tym wątku proszę pisać ciekawe informacje i spostrzeżenia na temat tej serii. Są to pierwsze egzemplarze z kabiną Vista Cab produkowane w latach 1994-2002 z małym luiftingiem (szare elementy podwozia) od 1998 roku.
-
Przez Krzysiek627
Witam zakupiłem pierwszą samojezdna sieczkarnie John Deere 5830 z kemperem, używana będzie na moje 15ha kukurydzy, nigdy nie jeździłem taka maszyną i chciałem zapytać o jakieś porady, może ktoś podpowie na co uważać żeby jak najmniej odpychać i może też jak szybko ją odepchnąć by jechać dalej 😃 pozdrawiam
-
Przez Bogdanowicz
Cześć,
chciałbym spytać gdzie sprzedajecie swoje maszyny i gdzie szukacie maszyn do zakupu. Na OLX nie ma za wiele. Myślałem nawet o sprowadzaniu z zagranicy. Co Wy na to? Czy warto?
-
Przez oreł
Witam panowie może ktoś się spotkał z problemem w sieczkarnia jaguar 950 detektor widzi metal którego nie ma. Na bębnie brak luzu
-