Sieczkarnie produkcji FMŻ
Przez
Mateusz Rogowski, w Sieczkarnie
-
Podobna zawartość
-
Przez margoo78
Może ktoś ma do sprzedania orginalny wałek do ścinacza orkan? Mój niestety uległ uszkodzeniu. Albo może ktoś doradzi jaki nowy wałek wybrać. Długość znam tylko nie wiem, czy np 830 Nm wystarczy, bo taki spotkałem na olx?
-
Przez Domino2004
Witam przymierzam się do zakupu sieczkarni Krone Big X 650 2007rok miał ktoś do czynienia z tym sprzętem ? Jak z awaryjnościa ? Jakie koszty eksploatacji ,jak wygląda spalanie ? no i czy mają jakieś typowe bolączki
ciężko znaleźć podobny temat na jakimkolwiek forum jedyne co znalazłem to coś o awaryjności skrzyni i jakiś problemach z elektryką. Z góry dziękuję za odpowiedzi oraz zapraszam do dyskusji.
-
Przez lukasz2014
Witam Jakie zamontowac gniotowniki do sieczkarni claas jaguar 860 Prosty ząb? kierunkowy ząb, czy moze shradlage na podwójnej spirali i zmienić koło pasowe na mniejsze?
-
Przez Maciejdemo1995
Witam mam problem z podnoszeniem rury w sieczkarni Claas jaguar 695. Po odpaleniu klikam przycisk od podnoszenia rury. Silownik ściąga na 2-5 cm i dalej nie idzie nie da rady sama podnieść trzeba pomagać ręcznie. Pomożecie coś olej zmieniony siłownik zregenerowany.
-
Przez zetor6045
Witam,szybkie pytanie do znawocow tematu ,czy te blachy pod nożami się są potrzebne do kukurydzy? Nigdy się nie spotkałem A teraz właśnie zmieniam noże i nie wiem 🤷♂️proszę o szybką odpowiedź 💪
-