• ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez rafalpronar82a
      montuje sprężarkę w mf 3090 silnik perkins i nie wiem gdzie podłączyć obieg oleju powrót znalazłem ale skąd wziąści ciśnie myślałem o czujniku oleju wstawić trójnik ale czy nie spadnie mi ciśnie oleju w silniku skąd jest brany oryginalnie obieg oleju do sprężarki ?
    • Przez tumek19
      Posiadam ursusa c360 3p. Mam zamontowaną w nim sprężarke od stara(foto w dziale wynalazki).
      Ale zaczyna się psuc. Przykładając ręke do odolejacza pojawia sie olej.. I to dośc dużo.
      Co może byc winne? Prosze o pomoc.
    • Przez Moorgi
      Witam. Jestem z Siedlec i poszukuje kogos kto miałby pozyczyć sprężarke na 3-4dni oczywiście za ustaleniem ceny. Szukam osób mniej wiecej do 15km od Siedlec którzy maja taki sprzęt, lub trasa Siedlce - Korczew tam też jestem. Moze być jednofazowa jak i trzyfazowa. Potrzebuje jej do pomalowania bron pługów dwójek, siewnika i kultywatora. Moze byc mała 25L nawet. Mam jeszcze drugie pytanie, czy takie coś warte 100zł zdałoby egzamin w tym moim malowaniu? LINK: http://allegro.pl/pistolet-do-malowania-scian-mebli-drzwi-ll-12-hit-i3207917321.html
       
      Pozdrawiam.
    • Przez kuudlik
      witam. mam pytanie, ile atmosfer powinna bić prawidlowo sprężarka w fencie 612 lsa? u mnie dochodzi na 15 atmosfer... czy to nie za duzo?? jak wyregulować cisnienie np na 10 atmosfer?
    • Przez JAREK2402
      Witam moim problemem jest nie dzialajaca klimatyzacja po jej nabiciu.ogrzewanie na minimum nawiew wl klima na maximum a powietrze idzie c*ple?co jest grane???Druga sprawa resorowanej osi przedniej.Lewe kolo idzie zukosa ? remont zrobiony calkowity osi,mial takie skutki przed remontem i po.Probowalem to naprawic tez potencjometrami przy sworzniach od przodu ale nic nie daje.podobno robi sie jakas kalibracje przyciskami tak twierdza w serwisie ale nikt nie chce puscic pary z buzi.moze ktos z was wie jak to zrobic??
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.