News
-
Podobna zawartość
-
Przez kubatedi
Cześć
Moje pytanie może wydać się dla niektórych głupie ale ja nigdy wcześniej nie miałem z tym styczności i wolę zapytać
We wrześniu 2018 będę chciał posiać żyto hybrydowe kws bono i tutaj moje pytanie jak ustawić siewnik poznaniak ? wiem tam w tabeli nie ma tego bo to dawne czasy
Na worku kws jest napisanie ze waży 35 kg a jak bym chciał na przykład wysiać na 1,12h 2j/h i chciałbym ustawić ilość 80kg/h to według mojego prostego rozumowania braknie mi 10 kg czyli co jeszcze jedna muszę kupić pomóżcie bo jestem kompletnie zielony za każdy komentarz hejtu dziękuję z góry Pozdroski
-
Przez Kamilek1
Witam, kupilem siewnik kleine multi corn taki jak na foto nizej, potrzebuje do niego tabele wysiewu nasion poniewaz sie nie zachowala. Nawozową mam. Z gory dziekuje za pomoc, prosilbym o jakies foto itp moge nawet zaplacic za taka informacje Pozdr
-
Przez Artu82
Witajcie. Kolega poszukuje Famarola szerokosci 3 metry w bdb stanie najlepiej ze znacznikami hydraulicznymi oraz sciezkami elektrycznymi bądź pneumatycznymi.
Obszar poszukiwan świętokrzyskie i sąsiednie województwa.Cena adekwatna do stanu
Prosze podawać oferty w tym wątku
-
Przez pixel44
Witam. Niedawno kupiłem siewnik LELY Sematan Nodet Gougis 300 i mój problem polega na tym że nie wiem jaką ilość wysiewu ustawić dla poszczególnych zbóż. Nie ma żadnej tabeli z wysiewem ani nic podobnego.
Jeżeli ktoś miał styczność z takim siewnikiem lub posiada jakieś tabele, zdjecia tabel lub cokolwiek według czego mógłbym ustawić siewnik to proszę o pomoc.
Za wszelkie rady z góry dziekuje.
-
Przez tony22
Kto coś pomógł by, tabela wysiewu dla siewnika amazone D7 specjal typ 30 ogumienie 5.00-16, lub jak przeprowadzić prawidłowo próbę kręconą. Pzdrawiam
-