CASE CS150 Odpowietrzanie skrzyni po wymianie oleju
Przez
aldidallas, w Case
-
Podobna zawartość
-
Przez marcinobl
Dzień dobry mam problem z case 885xl 85rok po wymianie tarczek i przekładek w koszyku sprzęgła traktor nie jedzie na Zającu a na żółwiu raz ciągnie a innym razem ślizga się. Proszę o pomoc co może być nie tak
-
Przez kubotam
Ciągnik case 1056 jest z 1991 roku. Ma już ponad 7500 mth.
O tuż mam problem ... wyskakują biegi szosowe.
Jaka może być przyczyna ?
Ile może wynieść naprawa ?
Czy często zdarzają się takie awarie w tych modelach ?
-
Przez PanPawel
Witam. Mam problem z ciągnikiem Case 86. Mianowicie gdy ciągnik się rozgrzeje ma problem z odpaleniem ciężko kręci. Rozrusznik po regeneracja nie pomogło. Potem wstawiony nowy także nie pomaga. Gdy pompę zaczynamy schładzać wodą. To ciągnik zaczyna kręcić i odpala. Pompa wyciągnięta dana do sprawdzenie i pompiarz twierdzi że nie ma szans żeby to była wina pompy. Tyle że jak pompa schłodzona to ciągnik już zaczyna kręcić to ciężko uwierzyć w to co pompiarz mówi. Ciągnik na zimnym ładnie pali i kręci nie puszcza dymku ma moc. Ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Będę bardzo wdzięczny za jakieś sugestie.
-
Przez rafyo
Witam. Coraz więcej osób wysyła mi zapytanie o kalibrację ehr w casie mx dlatego wrzucę zdjęcia skrenów które posiadam. Wydaje się to trudne ale trzeba na spokojnie kilka razy to przeczytać i robić krok po kroku. Pytania o serwisówkę - mam na iso także cięzko coś przesłać dalej i kopiować.
C.D> kalibracji
-