jak podłączyć rozdzielacz od tura
Przez
lukasz19sz, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez Wolodymyr
Czy jest lepszy sposób, czym podpierać dźwignię? Czyżby producent nie przewidział wyjścia dla TURa?
-
Przez pawelus
Witam . Jestem od pół roku posiadaczem massey ferguson 3080 . 1991 rok sprowadzony z Danii .
Mam problem z odpaleniem ponieważ teraz jest zima i minusowe temperatury . Jeszcze przy minus 10 odpali ale kiedyś było -16 to dałem sobie spokój .
Mój ciągnik nie ma ani świec żarowych ani płomieniowych . Wyglada na to że fabrycznie taki wyszedł .
Moje pytanie dotyczy tego czy można było by mu zamontować świece płomieniową ? Można prosić o jakieś wskazówki jak to jest zdrobione w waszych ciągnikach ? W kolektorze ssacym mam zaślepkę pewnie tutaj ma być swieca wmontowana.
Skąd wziąść paliwo do zasilania takiej świecy ?
Pozdrawiam
-
Przez adasko248
Witam. Jak w temacie chodzi mi o sposób w jaki moge odblokować ten zawór gdysz nie byl uzywany on od nowosci i w tej chwili nie moge go ruszyć. Probowalem odrdzewiaczy i penetrujacych i nic. Moze macie jakis sposob lub narzedzie do wyciagniecia tego?
Pozdrawiam.
-
Przez gregory81
Witam wszystkich.
Mam pytanie odnośnie EGR-u w Belarusach (tak zwana wersja 4) . Jak go się zaślepi to trzeba coś zmieniać w ustawieniach komputera? Może ktoś to już przerabiał.
-
Przez Andrz_
Witam wszystkich serdecznie
Mam wielka prośbę może któryś z kolegów ma do do sprzedania jedną sekcje rozdzielacza . Jest to rozdzielacz stalocisnieniowy Amazone UF 1000 .
Na 2 zdjęciu widać uszkodzony element urwany kruciec góra została zdemontowana. Ew . Proszę o rady gdzie mogę szukać w. w sekcji.
Jak dodałem w nie odpowiednim dziale to przepraszam 😉
Pozdrawiam
-