Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez CezaryRoszkowski
Halko, jutro chce uruchomić prase czy przewód nr 1 (głowny przepływ oleju) moze byc w tej samej sekcji gniazd co przewód nr 2 (podbieracz) ?
Czy może należy go wpiąć w inne gniazdo?
W instrukcji napisane, ze zle podlączenie grozi uszkodzieniem
Pozdrawiam
-
Przez DanielFarmer
Witam,
Zamierzam kupić prasoowijarkę i interesuje mnie ile maszyny rożnych producentów mają zapotrzebowania mocy,jak ciężkie są na ciągnik.Posiadam ciągnik John deere6330premium 110km plus ok 10 km mocy dodatkowej na WOM i hydraulikę 110L więc jeśli chodzi o hydraulikę to myślę nie będzie problemów.Moc ewentualnie mogę zwiększyć do 120km +10km na WOM poprzez zmianę oprogramowania z 6330 na 6430.Podobała mi się prasoowijarka feraboli ale w niej podobno mccormik 130km miał co robić, fajny jest też orkel ale sprzedawca głosi ze bez 6cilindrów 130-140km nie podjeżdżaj,welgera będę miał na testach to sprawdzę sam,podobno krone z racji ze ma własną pompę hydrauliki napędzaną WOM jest lżejsza na ciągnik.Prosiłbym aby wypowiedzieli się użytkownicy takich prasoowijarek
pozdrawiam
-
Przez gumis45
Mam ogromna prosbe jesli ktos zna sie na prasach to niech wypowie sie cos na ich temat.Mam zamiar kupic uzywana prase Class Rolant 44 tak 120 x 120 do 20 tys. zl i chyba najlepiej walcowa.Jesli jestem w bledzie to niech ktos napisze ktore prasy sa lepsze moze lancuchowa pasowa czy walcowa i jakiej firmy zachodniej czy polskiej ale polaska chyba odpada.
-
Przez SebuśSB
Witam przymierzam się do zakupu prasy jd 592 lub 582 czym one się różnią która lepsza jakieś opinie czy lepsza była by claas variant 180?
-
Przez Adriane77
Czy ktoś ma na sprzedaż katalog części do prasy rolującej Gallignani zenit 2003r
Chętnie kupie
-