-
Podobna zawartość
-
Przez krzychomen
Witam czy wie ktoś z jaka siłą należy dokręcić głowice w farmtracu 690DT z silnikiem perkinsa 4cyl.
Gdyż w instrukcji napisali że dokręcić głowice może tylko autoryzowana stacja obsługi (śmiech na sali xD) i nie ma podanych takich informacji.
Czy ktoś już to robił i czy mógłby mi w jakiś sposób pomóc ?
-
Przez tomek926
Witam mam problem z ciągnikiem Farmtrac 70 4WD drastycznie spadła w nim moc. W zeszłym roku na jesień pracował normalnie a od wiosny brakuje mu mocy ciągnik ma 2100 mth. Ciężko wkręca się na obroty nie mówiąc już o orce. Starą c-360 lepiej idzie. Proszę o pomoc bo za nie długo żniwa a ciągnik ledwo jedzie. Ciągnik dyma nie puści filtry paliwa wymienione. -
Przez krzysiek100
Witam posiadam c330 z 1977r. Chciałbym zamontować jedno wyjście hydrauliczne wprost z rozdzielacza i zmienić olej w skrzyni i w kolumnie kier. Moje pytanie brzmi: Czy lepszym rozwiązaniem będzie kupienie wyjścia z przewodem stalowym czy z gumowym oraz jaki najlepiej olej wlać do skrzyni i kolumny kierowniczej?
-
Przez Pozdro
Zaczął dymic na biało bardzo dużo dymu i wszedł na obroty nie dało się go zgasić co może byc przyczyną takiego czegoś
-
Przez TelefonyRadom
Witam wszystkich ,
Zapraszam do zapoznania się z produktami firmy Luki Oils
Lista naszych produktów
http://www.luki-oils.pl/produkty.php
O nas
http://www.luki-oils.pl/o-nas.php
Cenny konkretnych produktów Dostępne pod numerem telefnu 533 949 989
Dostawa kurierem lub przez przedstawiciela
Do zakupionych u nas produktów miłe dodatki
Pozdrawiam Adrian Budziński
Jeśli chcesz się ze mną spotkać w przypadku większych zamówień Obsługuję tereny Radomia Kielc Grójca Opoczna dalsza odległość też możliwa
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lemken 35/105 rlsh jakie zapotrzebowanie mocy? Pług obrotowy do 80km
Obsypnik pryzm