Skocz do zawartości

Polecane posty

Adam9125    0

Witam.

Otóż mam taki problem z MF 3690 dynashift

Ciągnik odpala normlanie ale po dopaleniu nie moge przełączyć żółw/zając ani włączyć napędu i blokady. Ale czasami wszytsko działa normalnie tak jak powinno. Treaz odpaleniu słycgać że skrzynia się ząłącza bo szrpnie lekko do przodu i załączy się dynashift a po chwili skrzynia i dynashift się wyłącza i zostaje na wolenj slrzyni biegów.

Co to może byc za przyczyna??

A możę ktoś zna się na elektronice w tym modelu co mógłby podjechać do mnie i zobaczyć o co chodzi? (okolice Nowej Soli, woj, lubuskie)

A tą przyczyną może być zepsuty czujnik cisnienia oleju w skrzyni?

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
FaRcIaSz    7

Według mnie to mogą by te czujniki rozwalony jak masz wszystko załaczane elektrycznie ale nw dobrze :|

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Adam9125    0

o którym czyjniku mówisz? o tym od zminaczy skrzyni z szybkiej na wolną?

Bo jak go zgasze to słychać że jakiś przekażnik się załącza i swiecą mi się kontrolki od napędu i wałka. I kontrolka od cisnienia oleju w skrzyniu, ale to mam tylko czujnik walnięty bo wszytsko czasami działa.

Edytowano przez Adam9125

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×