-
Podobna zawartość
-
Przez Mario5
Witam jak wasze opinie na temat tej maszyny użytkuje ktoś? Chętnie odkupie łopatki 135mm 4 sztuki, jeśli ktoś ma proszę się odzywać. Nie mam też siłownika przechyłu ma ktoś na sprzedaż lub mógłby mi podać wymiary to znaczy skok siłownika i jego długość i wymiary mocowań? Patrzyłem też siłowniki do otwierania zasuw takie cieniutki i nowy kosztuje ponad 1000 zł a idą 2 czemu takie ceny? Jaki olej do przekładni i jak go zlać bo jest śruba na środku przekładni ale to do zalania a od spodu nie ma żadnej.
-
Przez Jarecki699
Witam
Posiadam opryskiwacz hardi commander 2800 z 2006 roku.Mam do Was pytanie a mianowicie czy znacie namiar do kogoś z okolic świętokrzyskiego kto posiada taki sprzęt,albo byłby w stanie pomóc odpłatnie oczywiście?problem polega na tym że nie załączają się 5 i 6 sekcja..kable wyglądają na całe..wszystko działało i nagle przestało z niewiadomych przyczyn.. elektrozawór też wygląda że jest ok.. jeśli ktoś jest z okolic to bardzo proszę o kontakt
-
Przez HubertSzałkiewicz
Witam
Pokażecie jak macie rozwiązany syp w hl 6011/hw6011 do zmijki ? w burcie ? w podłodze ?mile widzane foty
-
Przez MrDex
Cześć.
Właśnie zakończyłem remont swojej pierwszej przyczepy na ramie HL6011. Podwójne burty, koła TIR, wywrot na dwie strony.
Zastanawiam się jakie jeszcze przyczepy mają tak masywne, bądź bardziej ramy od HL6011? Widziałem na bazie HL8011 robią wywrotki na trzy strony.
Z rozrzutnika czarna białostocka robią przyczepki jednoosiowe - coś jeszcze da się przerobić na taką dwukółkę?
Na jakie jeszcze przyczepy warto zwrócić uwagę, by kupić ramę, wyremontować i znaleźć kupca? Na jakie przyczepy aktualnie jest zapotrzebowanie u rolników?
Liczyłbym na pomoc, a nie szyderczość użytkowników
-
Przez Bartekh
Witam, oglądałem niedawno wózek widłowy GPW 2504 z 89 roku, 2,5t udźwigu, silnik perkins 3, skrzynia automatyczna. Silnik chodzi w porządku, lekki wyciek paliwa spod pompki paliwa, maszt wysuwa się i opada płynnie. Widać olej na ladze siłownika masztu, więc chyba trochę puszcza uszczelniacz. Na biegu, po puszczeniu hamulca na prostym wózek rusza i jedzie powoli, pod górkę po puszczeniu hamulca stoi w miejscu, po dodaniu gazu przyśpiesza. Trochę niepokojący dźwięk przy jeździe, wydaje mi się, że tylko przy hamowaniu, dźwięk jakby obciążonej pompy, nie jest to metaliczny dźwięk. Ogólnie moje wrażenia na jego temat są pozytywne. Dlatego chciałbym Was prosić o opinię na temat tego modelu oraz spytać na co szczególnie zwrócić uwagę, gdy będę ponownie oglądał ten wózek. Jaki napęd tam jest zastosowany? Sprzęgło hydrokinetyczne? Nigdy wcześniej nie miałem wózka, więc każda porada będzie na wagę złota. Z góry dziękuje za pomoc.
-