-
Podobna zawartość
-
Przez jamakazi
Witam
Mam pewien problem od jakiegoś czasu
sprężarka chlapie mi olejem
pomyślałem że to może pierścienie już słabe ale po wymianie nie ma różnicy
cylinder wydawał się cały, nie korzystam z instalacji pneumatycznej a sprężarki używam do pompmowania kół
Jakieś sugestie?
-
Przez dabliu
Posiadam MF 675. Mam problem tego typu , że podnośnik był po prostu słaby. Mf 675 to podobne do mf 690 Landini. Wymieniłem obydwie pompy i złożyłem. Tur działa ekstra, aż silnik przysiada. Podnośnik pozostał na starym poziomi. Próbowałem sprawdzić zawór- przełącznik hydrauliki, przód tył- ten na linkę. Wymieniłem uszczelnienia 9 (oringi) . Nie pomogło. Ostatecznie zaczął wyciekać spod tego przełącznika olej. Miałem to jeszcze raz rozebrać nie zdążyłem. Wyleciał olej, podnośnik przestał podnosić wcale. Co może być. Czy to nie szczelności w plecaku?. Dodam, że podnośnik opad a ale nie zawsze, potrafi się zablokować -n ie wiem dlaczego i wówczas nie opada. Macie jakiś pomysł. Dodam, że w plecaku jak go zdjąłem nie grzebałem. Uznałem, że jest to wina pomp. Ta od tura - ZĘBATA- byłą zupełnym złomem.
-
Przez farmer2010
użytkowników takiego fergusona prosił bym o wszelkie informacje na jego temat a przede wszystkim czy to dobry ciągnik gdyz zamierzam taki zakupić z góry dziękuje
-
Przez TomaszX
Witam serdecznie. Mam pytanie czy ktoś przerabiał skrzynie w MF 2680 na szybka? Czy w ogóle jest taka możliwość?
-
Przez sygala
Witam
mam do was pytanie jak wymienic wom w 255 czy trzeba sciagac podnosnik? czy potrzebny jest jakis specjalny sciagacz?? na co zwrócić uwage. z góry dzieki za pomoc
-