Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No zakład, bo mi tu na siłę chcą wcisnąć że zgubiłem żonę.      :P      :lol:

Opublikowano (edytowane)

Zajrzałem tu a tu strona sprzeczających się gości o zakład jak na targu handlarze.

O kobietę chodzi ,także wiesz :rolleyes:

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

dobra kończę te przepychanki bo moja ŻONA czeka  :P a ty tylko możesz se pomarzyć  :unsure:

Jedna mądra decyzja, bo jeszcze byś przegrał gospodarstwo i raczej ty będziesz mógł wtedy pomarzyć o żonie.        :P      :lol:

Opublikowano (edytowane)

Czym Ty się Sean tak jarasz ? Że masz żonę ? No sama się zastanawiam jakim  cudem ,a co się Primo dziwisz ,jak wnioski wyciąga  z tego co piszesz ? :ph34r:

Ps : Ale co Ci szkodzi się fotką pochwalić ? ;) :D B)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Meg zrobiłaś się złośliwa.      :)    Ciekawe z jakiego powodu ta Twoja złość się bierze na moim punkcie?   :)

Czym Ty się Sean tak jarasz ? Że masz żonę ? 

No widzisz w przeciwieństwie do Ciebie jakoś nie jestem znudzony małżeństwem.        :)

Ps : Ale co Ci szkodzi się fotką pochwalić ? wink.png biggrin.png cool.png

Chwalenie to raczej Twoja domena.      :P      :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Pewnie masz rację, napisałem że on tak myślał że może zakład o pół litra, jednak moja Żona jest bezcenna i dlatego stawka w zakładzie jest wysoka i nadal aktualna o gospodarstwo. :) Tytuł tematu "Rolnik szuka żony" ja niczego nie zgubiłem i niczego nie szukam i jak ktoś mi wmawia że jest inaczej, to jestem do dyspozycji do zakładu. :P :D

Czyli przyznasz mi rację że jesteś kawaler ups singiel. :)Jeszcze jedno jak można zgubić coś czego się nie ma :unsure: Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Co z tego że wezmę udział w zakładzie jak wiem że żony nie ma i w razie wygranej gdzie gostka szukać chyba w polu.

Opublikowano

Ten zakład to o to czy ma w ogóle żonę, czy ma ładną żonę?

bo jak o to drugie to wygląd jest pojęciem względnym, i może się jednemu podobać drugiemu nie.

Nie no prosty zakład czy w ogóle mam, jest na forum taka pipa co twierdzi z uporem że nie mam a założyć się nie chce, no to jak to coś  nazwać jak nie PIPA

Czyli przyznasz mi rację że jesteś kawaler ups singiel. :)Jeszcze jedno jak można zgubić coś czego się nie ma :unsure:

Przyznam rację każdemu kto nazwie ciebie zwykłą bojącą się zakładu pipą,    :P  która tylko bełkoce byle bełkotać.    :lol:

Opublikowano

Nie no prosty zakład czy w ogóle mam, jest na forum taka pipa co twierdzi z uporem że nie mam a założyć się nie chce, no to jak to coś nazwać jak nie PIPA

Przyznam rację każdemu kto nazwie ciebie zwykłą bojącą się zakładu pipą, :P która tylko bełkoce byle bełkotać. :lol:

Czyli z twojej strony nic nowego tylko wyzwiska i wyśmiewanie się z innych ŹAŁOSNY jesteś bo nie potrafisz udowodnić że masz żonę i dlatego te ciągłe pipy pod moim adresem wstyd Panie niebieski "S".
Opublikowano

Czyli z twojej strony nic nowego tylko wyzwiska i wyśmiewanie się z innych ŹAŁOSNY jesteś bo nie potrafisz udowodnić że masz żonę i dlatego te ciągłe pipy pod moim adresem wstyd Panie niebieski "S".

ty na nie w pełni zasłużyłeś bo pokazałeś że nie masz jaj,  :)   przyznaj się lepiej że nie masz co postawić o zakład, bo to nic nie twoje      :D  i jeszcze takie coś chce bym mu za darmo coś udowadniał.        :lol:  

Opublikowano

Ty to kur*a jesteś KRETYN, ja pierd*lę,      :lol:    pokaż swoją w necie, to trzeba być półgłówkiem.     :D

Opublikowano

Uuuuuu Sean nie unoś się tak bo ci żyłka jeszcze pęknie :) czyli racja po mojej stronie i po co ten cały zakład.

Opublikowano

Przestań trollować, bo od dwóch stron spamujesz i nic nie wnosisz do tematu, oprócz prowokacji do kłótni.

Opublikowano

Nie dość że odchodzisz od tematu to w dodatku zaczynasz przynudzać nic dziwnego że kobitki jak cię lepiej poznają to sp******ją gdzie pieprz rośnie i tyle z mojej strony. Ps.nie pisz więcej o tym że masz żonę bo będzie powtórka z rozrywki nara.

Opublikowano

No taka pipa jak ty to na pewno nie ma, tylko wali kapucyna i szuka głupich w necie by mu fotki kobiet wstawiali.      :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v