Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mnie ominęło choć raz bo nie czytałem tych wypocin... 😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Widziałeś jak pojechałem po rejvasowi. Trzymaj z ogarkiem to cię tu będą po stopach całować

Ból odrzucenia? 🤣

Edytowane przez lemek
Opublikowano (edytowane)

On to dla siebie pisze... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Widac leków przybraklo.. 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Ej ogarku przyznasz się po dobroci, czy mam wstawić maila. :D Wybieraj jak pan wolisz. ;);)

Myśli, że skoro edytował na drugi dzień PW to na mailu też... Hehe

Edytowane przez lemek
Opublikowano

Kurla czleku wstaw se lepiej jakie komórki do tej pustej główki.. 😂😂😂

Opublikowano

Pomyśleć, że takie 120 kg szukało wsparcia u 70 parę. Ale to nic, rozumiem, to było pod wpływem zauroczenia Kalliną. Nie ma się czego wstydzić, nawet łez. Też jako zakochany robiłem różne głupoty. Kiedyś nawet piątaka rzuciłem dziadowi pod wpływem co zwykle nie jestem przywykły robić... Hehe

Opublikowano

No widzisz a mogłeś se na nowy sweterek przyoszczędzić a tak sam wyglądasz jak ten....... 

😂😂😂😂😂

Ostra ta moja sąsiadka co ?... Dała popalić kogucikowi... 🤣🤣

Opublikowano

widzę że jesteś w rozpaczy i idziesz jak ćma w w ogień... 😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Że też tego ówczesnego twojego rozkojarzenia, kiedy nawet Zetorek cię nie poznawał  nie skojarzyłem od razu, i głupi myślałem, że to endorfiny związane z wycieleniami. Wybacz, ale skąd mogłem wiedzieć, że w wieku pięćdziesięciu lat można jeszcze się tak zabujać zwłaszcza w kimś kogo się na oczy nie widziało. 😁

Przeczytaj tamte posty jeszcze raz, skoro już ochłonąłeś, zobaczysz że zgoresz, ze wstydu 😄

Edytowane przez lemek
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, lemek napisał:

Pomyśleć, że takie 120 kg szukało wsparcia u 70 parę. Ale to nic, rozumiem, to było pod wpływem zauroczenia Kalliną. Nie ma się czego wstydzić, nawet łez. Też jako zakochany robiłem różne głupoty. Kiedyś nawet piątaka rzuciłem dziadowi pod wpływem co zwykle nie jestem przywykły robić... Hehe

Człowieku, czemuś ty taki głupi, to nie żaden afront dla Kalinki że wzbudza sobą zauroczenie, nie znam jej, ale widzę że głupia nie jest dziewczyna.   :) E no wiadomo że gówniarz taki jak ty tego nie doceni. :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

@Roman4321 A założyła nawet konto i ogarek od razu do niej wystartował na PW; co tam Madziu, nikt cię nie podrywa? itd. Podpuściłem ją i pokazała mi te zaloty. Na początku myślała, że to wariat jakiś i go spławiła, ale on pozostał nieugięty i ją oczarował. Potem, wkroczył sean że swoimi lewatywami i dlatego ogarek taki rozdrażniony teraz. 

5 minut temu, Sean napisał:

Człowieku, czemuś ty taki głupi, to nie żaden afront dla Kalinki że wzbudza sobą zauroczenie. 

Ją pierdziele, niby czym? 

Edytowane przez lemek
Opublikowano

xD za młody jesteś żebyś to był w stanie ogarnąć swoim maleńkim móżdżkiem.   :P

Opublikowano (edytowane)

No romans za romansem a lemek tylko za obserwatora robi... Kiedy to w końcu coś mu wpadnie na ten krótki kolek... 😂😂😂😂😂

Cztery paszporty ma.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 i wymiendolony sweterek.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A i i kierpce sznurowane.... Jak znalazł do szybkiej ucieczki... 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
13 minut temu, ogarek napisał:

No romans za romansem a lemek tylko za obserwatora robi... Kiedy to w końcu coś mu wpadnie na ten krótki kolek... 😂😂😂😂😂

Może tylko po obserwować, krów jego tylko mi szkoda, jak go zobaczą to zaraz tak robią.  :P    xD

Znalezione obrazy dla zapytania: siedząca krowa

Opublikowano

Pffu jakie zbereźne dziadki zapięte po samą szyję w portkach naciągniętych do połowy tułowia. No Francja elegancja.😂

Macie odwagę to pokażcie kawałek siebie... Pośmiejemy się

😂

Opublikowano (edytowane)

Chcesz zobaczyć kawałek faceta by się śmiać? O.o  Zdrowy na umyśle jesteś?  Nie widziałeś nigdy kawałka normalnego  faceta czy jak

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Noo... Ciekawy jestem ile taki zeżre i jaki ma kołdun, że waży 120 kilo, czy łatwo wcisnąć mu się w taki sweterek i jak to wygląda komicznie w ogóle. 

Kończę tę żałosną dyskusję, dopóki się nie pokażecie wasze pisanie mnie nie rusza... Hehe